Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistyczna wredna suka

Jestem wredną egoistyczną suką

Polecane posty

Gość egoistyczna wredna suka

Bo jak inaczej określić moje zachowanie? Najgorszy jest fakt, że wiem o tym i nie staram się tego zmienić... Podoba mi się facet z firmy, w której pracuję. Wiem, że jest zajęty, żadna żona czy narzeczona po prostu dziewczyna, ale staż mają długi (5 lat), więc pewnie planują "życie aż po grub". On nie stroni od komplementów, flirtu, więc postanowiłam skorzystać. Nie jestem w żadnym związku, więc mogę wykorzystać okazję bez zbędnego poczucia winy. Tylko ta dziewczyna... Gdyby ten staż był krótszy, nie zastanawiałabym się ani sekundy a tak?....

Gość vui
masakra no

Gość dddddddddfffffffff
grÓb bo groby!!!! Gdzie on ma oczy!?!!

nie dosc, ze jestes egoistyczna suka to jeszcze jestes debilem bo \"grub\" piszemy tak: - grób :) milej lektury slownika, a od goscia i jego dziewczyny WARA!!

Gość Spokojna_amerykaneczka
mam tylko zasrzeżenia co do słowa "grub" poprawnie to grób :P:P

Gość kehfureurvbfvbfgh
no to przelec go i baw sie dobrze, twoje zycie, twoje sprawy gowno nas to obchodzi :P

pisałam to tutaj już chyba ze 100 razy :) są sfery, w których nowa chętna baba, taka właśnie wredna suka ma przewage nad żoną czy dziewczyną - tamtą ma na co dzień, Ciebie nie, coś nowego, nieznanego, adrenalina .... Takie coś jest pociągające. Ale jest mnóstwo rzeczy, w których masz masakryczne tyły w stosunku do stałej partnerki. Wszystko zależy od tego, jaki to związek i jaki facet - jedni mężczyźni wchodzą w nowy układ jak brzytwa w ciepłe masło, czyli niemal momentalnie, bez zbędnych pytań, inni są tacy, że choćbyś się dwoiła i troiła nie odbijesz go

Inni mogą się podobać, ale ona im nie :P Jakiś emeryt się trafił (stąd podmuch grobowego tematu), niedowidzi, to się skusi :P A tak na poważnie, to jeśli on nie ma oporów...?? Jak to on Ciebie podrywa, to bierz się za niego :D i po skończonym romansie powiedz o nim jego lasce. Uwolnisz ją od pacana, Ty się wyżyjesz seksualnie, a koleś zostanie sam. No, chyba, że jego laska mu \"wybaczy\"...

Gość kehfureurvbfvbfgh
a sa tez tacy ze przeleca cie a i tak wroca do swojej dziewczyny :P

Gość kreska yasmin
nie czekałabym na twoim miejscu na odpowiedzi,bo bedzie ci naprawde niemiło. coz, nie wiem czy jestes suką. ale ten facet na pewno jest kutafonem. to jemu powinno zalezec na kobiecie,tzn tej narzeczonej a nie tobie. to on zwiazany jest z nia emocjonalnie, a nie ty. to facet jest skonczonym palantem,jesli rzeczywiscie daje ci jakies sygnały. a co powinnas zrobic ty? moim zdaniem sie wycofac. bo w razie czego cala wina spadnie na ciebie,a nie na niego. skoro ma 5-letni staz,a daje synaly innej kobiecie,to co o nim mozna powiedziec? nic dobrego. chce ci się zabawy z takim scierwem? ja bym sobie darowała.

a to, że nie stroni od komplementów i z Tobą flirtuje jeszcze o niczym nie świadczy. Uwazaj, żebys się nie skompromitowała jakimś dziwnym wyskokiem :)

Persymona ma racje ! Bzyknij sie z nim a potem powiedz tej dziewczynie ! niech wie na jakjiego skurwiela trafiła !

Gość kehfureurvbfvbfgh
moze chce cie przeleciec bo znudzila mu sie obecna dziewczyna i tyle jeste debilem:P

to lepiej delikatnie i taktownie wniknij w to, jak jest u niego w związku, bo to Ci może duzo ułatwić ;) ale już nie podpowiadam, bo przeciez ja jestem po tej drugiej stronie (zapomniałam się ;) )

Gość kreska yasmin
daj sobie spokoj, mowie Ci :) w pewien sposob cie rozumiem,bo bylasm w podobnej sytuacji. i to wlasnie Ja myslalam o tej drugiej,a nie On - zupelnu absurd. teraz pluje sobie w brode za to wszystko,chociaz wtedy wydawalo sie,ze bylo milo. WYDAWAŁO.

Gość jestescie siebie warci taka
prawda

Kochana, zadam ci małe pytanko ;) Chcesz go bzyknąć, czy liczysz na coś więcej?

Gość kreska yasmin
możesz byc pewna, ze wykreci to wszystko tak, ze Ty ty bedziesz jedyną winną. jesli dowie sie o tym jefo dziewczyna, to zgadnij kogo bedzie winic? Ukochanego Misia czy wredną obcą sukę?

Gość kreska yasmin
zostawic, darowac sobie. Zobaczysz,ze tak bedzie lepiej - moze nie teraz,ale za kilka miesiecy. zamiast zalowac,ze zepsulas cos na czym nie stworzylas niczego innego, bedziesz sobie zyc dalej,moze z kims innym. wiem,ze taka zabawa,taki flirt bardzo ciagnie i trudno sie powstrzymac. ale ja sie powstrzymalam i to byla jedna z lepszych decyzji w moim zyciu. a na rzeczonego delikwenta patrzec nie moge.

nie dosc, ze jestes egoistyczna suka to jeszcze jestes debilem bo "grub" piszemy tak: - grób :) milej lektury slownika, a od goscia i jego dziewczyny WARA!!

Gość hhbnvvc
hej autorko ale pomysl co to za facet? ja rozumiem ze chce sie z toba przespac czy zwiazac ale niech zerwie z dziewczyna uwazam ze my kobiety powinnysmy byc solidarne takze we wlasnym interesie i nie isc na "zakladke" kopnac w dupe takiego faceta

Dlaczego to zawsze kobieta jest ta która sie o wszystko obwinia. Przeciez autorka napisała wyraznie, ze to facio ja podrywa. Ona nie ma sobie nic do zarzucenia nie jest z nikim w zwiazku wiec nikogo nie rani w przeciwienstwie do niego.

Gość kreska yasmin
nie ma sprawy, zycze ci powodzenia i mnie takich pomyslow :) (ja po tym wszystkim czulam ze moj wlasny szacunek do mnie samej spada na leb na szyje,a to wyrazny znak ze dzieje sie cos niedobrego - nie zycze ci tego) pzdr.

nie napisała, że to on ją podrywa, tylko że wzajemnie się adorują, że on nie stroni od tego

Gość hmm no to nie jest normalne

Gość hmm no to nie jest normalne
to ze jestes wypruta z uczuc :( czemu sie tak stauo ? jakies dziecinstwo ujowe ? jakis typ co Ci proanie mozgu zrobil ?