Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie porazka

Czemu tak malo jest dziewczyn z ciasnymi szparkami?

Polecane posty

Gość normalnie porazka

u wiekszosci dziewczyn juz po paru ruchach szparka tak sie rozciaga ze jest luzna. Czy wy tez to zauwazyliscie?

Może na początku dziewczyna jest spięta (w końcu to wasze pierwsze spotkanie, musisz być wyrozumialy, nie??), a potem myśli: "spoko, f*ut jak każdy inny" i się rozluźnia. :P

u wiekszosci dziewczyn juz po paru ruchach szparka tak sie rozciaga ze jest luzna. Czy wy tez to zauwazyliscie? hmm nie -nie zauważyłam;)

Gość normalnie porazka
a po co dziewczyna ma byc speieta?

Gość olgaPoz
a co myslales - nam sie z wiekiem robi szersza zreszta nie walcie nas tak czesto - to bedziecie mieli ciasniej ale Wam sie tez skraca

Gość normalnie porazka
Zapomniałem dodać, że codziennie wieczorem przystrajam mojego wacusia hawajskimi kwiatami, tańcząc przy tym namiętny taniec hula-hula i objadając się świeżo zmielonymi suszkami nosowymi własnej produkcji:classic_cool:

Jak się ma taką cienką glistę to każda szparka jest za luźna :D

Gość sAmicaa
Ja tam mam ciasną..i moj facet jest bardzo szczesliwy z tego powodu :) mój były tez mowił ze mam ciasną szparke,ale to chyba fajnie dla męzczyzny,pozdrawiam wszystkie kobiety z ciasnymi :))

Gość E , a nawet F
sAmicaa Ja tam mam ciasną..i moj facet jest bardzo szczesliwy z tego powodu m........... możemy sobie podać rękę samica , mój facet nawet narzeka ,że się nie może zmieścić

Gość sertyla
stic, co tak ogrzewasz archiwum?

przekopałem całe arch kafe i niestety nie zaarchiwizowali 2003-2005 :( dziady

Gość ja mam 14,5 w obwodzie
I też jak łaska się mocno podnieci to wchodzi luźno jak w kisiel

Gość fdsfds
pochwa to nie odbyt musi byc luzna do rodzenia dzieci waska pochwa to ciezki poród

Gość diagnoza lekarska :)))
prawdopodobnie za duzo walisz konia i za ostro to robisz zadna pochwa nie da ci takiego scisniecia jak reka! musisz przestac walic po prostu i po pewnym czasie sie przyzwyczaisz seks z kobieta daje delikatniejsze odczucia niz szarpanie reka z calej sily swojego wacka

wiem cos na ten temat nie moglam urodzic pierwszego dziecka sama bo tam jest ciasno lekarz musial uzyc vacum:( po tym porodzie pozszywali mnie i zrobilam sie jeszcze ciasniejsza niz bylam. Teraz w czerwcu bede miala cesareczke nie ma mowy na kolejny naturalny porod:D

Gość pustota głupotaaa
"nie moglam urodzic pierwszego dziecka sama bo tam jest ciasno" najwyraxniej coś nie tak z toba karo bo kobiety od wiekow rodzą wlasnie tak, tak was natura skonstuowała, że tam nie jest za ciasno 'cesareczke' zastanów się pusta babo przed wypisywaniem debilnych tekstów na forum

Gość wez idz stad!!
takie bajki o za ciasnej pochwie do porodu to wpisuj na forum dla przedszkolakow, pochwa jest przystosowana do rodzenia, wiec twoje problemy wynikaly z czegos innego, pewnie zle prowadzenie porodu, pozycja na plecach-wybitnie niekorzystna czy inne kwiatki,a konowal ci wcisnal kit o za ciasnej pochwie

Gość stawiam na pusty łeb
i zero szarych komórek stąd biedaczka musi zaciskac pisdziesko wakum wyciągac tudziez kroic sobie brzuch i wyzywać normalnych od zazdrosnych kurew z pisdom do kolan:D:D

Gość stawiam na pusty łeb
zapamiętaj sobie rozjechana karo, że normalne kobiety rodza naturalnie i mają OGROMNĄ przyjemność z seksu, te które się kroją w trosce o pochwę nawet się do roochania nie nadają :D:D:D

Gość SMUTNA -zona-
to nie szparki sa duze ,twoj kutasek maly!!!!

Gość abecadełek
baba cesarke miala, bo o pizde sie bala lata mlode minely wargi i tak sie rozciagnely macica wypadla bokami musi teraz chodzi do gory nogami

Gość zajebiozaDream
banda zjeebów ... a najgorsze to baby... tragedia Najważniejsza na świecie jest ciasna ciiipa, zeby kochanemu ruchaczowi i mikrym ołówkiem było dobrze. :(

Gość zajebiozaDream
* z mikrym ołówkiem////// prymitywy