Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia pysia mysia

co to oznacza, jeżeli facet...???

Polecane posty

Gość misia pysia mysia

...mówi na pożegnanie po razem spędzonym wieczorze i seksie: "jak będziesz miała na mnie ochotę to daj znać"? Do tej pory mówił, że zadzwoni...

Gość misia pysia mysia
no tak...ale to chyba świadczy o braku jego zainteresowania moja osobą:( Sam z inicjatywą nie ma zamiaru wyjść...czyli mu to wisi czy jeszcze mnie zobaczy czy nie:(.

Gość podoba mi się coll
jesteś mu obojętna..nie zależy mu...chce tylko korzystać z seksu z tobą...nic więcej

Gość misia pysia mysia
eh, kompletnie mu nie zależy na znajomości ze mną:O

Gość taka jedna pipka
Dał Ci chyba do zrozumienia,że chodzi o jedno... bez zobowiązań. Widocznie było mu z Tobą dobrze... skoro tak napisał... a może poprostu sam nie wiedział co miał powiedziec....

Gość misia pysia mysia
mnie nawet nie chodzi o zobowiązania ale o to, że ma mnie gdzieś...a ja chciałabym, żeby sam zabiegał o spotkania ze mną...a nie czekał, czy będę miała na niego ochotę...:O

Gość misia pysia mysia
voalka----> i co? będę siedzieć i patrzeć mu w oczy? mamy na siebie ochotę i sypiamy ze sobą, nie chce z nim nie sypiać, to bez sensu... Chodzi o to, że nie wyobrażam sobie , zeby wychodzic sama z inicjatywą: co chce być chłopcem na zawołanie czy jaja sobie robi i mam za nim latać?:O

Nie masz latać tylko zadzwonić. Z fruwaniem nie ma to nic wspólnego. Wyjście jest proste: albo do niego dzwonisz, on (być może) przylatuje i jest miło, albo nie dzwonisz, on się nie odzywa (chociaż moje jednak to zrobi) jeśli się nie odzywa to szkoda na niego czasu. Masz ochotę na seks- zadzwoń. Nie- daj sobie luz.

Gość misia pysia mysia
hmm...no sprawa sie wyjaśniła...o 10 wysłałam mu miłego sms-a i nawet do tej pory nie raczył odpisać...czyli nie zależy mu nawet na seksie ze mną i podtrzymaniu kontaktu, stąd było to idiotyczne "daj znać jak będziesz miała na mnie ochotę'. to tyle w jego temacie...faceci to dranie:O

Gość misia pysia mysia
jak mówię komuś, że coś z nim jeśli ma ochotę będzie, to odpisuję na jego sms-y---> to jest PROSTE.

Gość makabra123
jesteś bardzo naiwne dziewczę drogie dziecko facet dostał co chciał i już, zaliczył i wystarczy mu

Gość misia pysia mysia
makabra---> to nie było pierwszy raz...to trwa już jakiś czas... setunia---> na razie to on mnie olał...Można olewać faceta, któremu choć troszke zależy:O

skoro on olewa to tez go olej widac tylko o sek jemu chodzi:o trzeba sie szanowac i miec swoj honor;)

Gość aleś ty głupia
facet bez ogródek mówi Ci że jesteś jego pogotowiem seksualnym a do Ciebie to nei dociera i do tego ni ejesteś na tyle dobra by on zabiegał o Ciebie ale to Ty masz dzwonic i on ewentualnie jak nie będzie miał nic LEPSZEGO do roboty to rozważy Twoją propozycję jak nisko jeszcze można upaśc ?! gdyby nie to że juz wysłałas esemesa to milczenie było jedynym Twoim honorowym wyjściem z tej sytuacji gdybyś się do niego NIE odezwała znaczyłoby że masz resztki godności i szacunku do własnej osoby jelsi chcesz by inni Cię szanowali sama się szanuj

Gość niepotrzebnie
tworzysz sobie wyobrażenie,że jemu zależy na Tobie.Facet chciał tylko sexu i nic poza tym.

Gość aleś ty głupia
tylko chciał seksu i jeszcze Cię obraża a Ty nawet nie rozumiesz aluzji.... mój eks jak do wmnie wydzwaniał a nie chciał by wychodziło na to że to on zabiega o spotkanie zwykł mówic: " jeśli masz ochotę się spotkac to będę dziś przejazdem ....." po prostu jego godnośc mu nie pozwalała przyznac że to on chce tego spotkania, wolał odwrócic kota ogonem

Gość oferma
a kobiety wiedzą co to szacunek?

Gość oferma
czyli nieliczne? z tego forum wnioskuję że tak.

Gość wyjątkowo głupiutka musisz
być skoro nie dociera do cieba,ze facet widzi w tobie tylko i wylacznie materac.

Gość zaliczył i wystarczy mu
następna zaliczona do kolekcji ma racje ja też tak robie