Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat testowy

Osiągnięcia rządu Tuska i koalicji PO-PSL

Polecane posty

Samanta lisiczka Dzisiaj słyszałem jakiś sondaż gdzie mumie mają 0%- więc muszą kombinować jak koń pod górkę. Borowski ma 1%. GW to żenada od lat- przynajmniej w części politycznej- zawsze popierała mumie, teraz się miota. Ja już nie muszę kombinowć- gratuluję wygranej :) W każdym razie, grało się sympatycznie.

Gość olka z brzegu
o Tusku mozna powiedziec........ pan Bog stworzył rudego i rzekł..."Uwazajcie na niego!"

-->on-warszawa no fajnie sie gralo, tak jeszcze 4 ruchy wczesniej to ja myslalam ze remis to bedzie cudem a tu wygralam, a bylo tak wczesniej (w partii) ze myslalam wygrana pewna, bylo tez przegrana, no szachy :D by the way usmialam jak to czytalam : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3469040&start=21690 no to : Oranje with name: mow mi Jan weż dużego łyka wódki, pomyśl i spójrz na kalendarz- dzisiaj jest 22.04.2008- rządzi od wielu miesięcy premier Tusk mało podobny do Kaczyńskiego- jest co prawda jeszcze jedna kaczka=prezydent, ale jak Bóg da, oczywiście z mała pomocą takich jak ty- to może już niedługo- wszak altzhaimer podlany alkoholem sprawi, że zapomni niedługo, że kiedykolwiek był prezydentem. I stanowisko się zwolni dla upragnionego Kononowicza. No i wtedy nie będzie nic- w tym znienawidzonego przez ciebie KK- gorzej że i ciebie nie będzie- ale to szczegół... nie wioedzialam za znasz Grupe operacyjna (albo czegos nie kojarze) and Gruzja-do pogadania (jesli chcesz of course), i to na roznych plaszczyznach/roznicach/sprawach/kosowo sie klania no i jeszcze taka mala sprawka: ja bialymi teraz ty bialymi, bialymi przewaga, no wiesz jak nie masz ochoty to mowisz e2-e4 proponuje remis no i wtedy jest 1.5:0.5 dla mnie, ja wyralam i po sprawie ale to juz zostaiwam tobie 🖐️

Gość kłamczuch tusek
Premier Tusk w 2008 r.: "Ostatnie spadki na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie są niezależne od stanu polskiej gospodarki. " Donald Tusk w 2006 r.: "Giełda zawsze najlepiej odzwierciedla skuteczność władzy." Perfidni Oszuści

Gość żródło już POdaję
złotusty tusek jest źródłem :P POmarańczy nie wierzysz ? To sobie skocza razem z perfidnym obłudnikiem, który jest twoim politycznym idolem :( http://skocz.pl/kłamczuch

1 nie wchodzi mi pierwszy link POmaranczo 2 moze skopiuj czy co 3 w przeciwienstwei do innych ja sie nie boje niczego 4 dawaj niszcz Donia, smialo 5 sproboj :D:D:D 6 i tak kaczorom nie POmozesz

Gość nie donalda ale DOWALDa
tusek tak sobie imię w zeznaniu PIT zmienił :D

Gość nie umiesz kliknąć
w drugi link, czarnuszko ? :p

Gość nie umiesz kliknąć
a PO co miałbym kaczorom pomagać ? :o Gdyby do wyboru były tylko platfusy i kaczki, lepszym wyborem byłyby kaczki. Na szczęście są jeszcze inni ;)

PO a kaczki lepsze kaczki ?????? wypad panie moher Polska dla Polakow Ziemia dla Ziemniakow Ksiezyc dla ksiezy :D;):D page not found POmaranczo w tym pierwszym linku, nie koorwa nie umiem sobie kliknac oswiec mnie panie supernova

Gość naprawdę nie POtrafisz
Kliknąc nie POtrafisz ? czy nie rozumiesz co wyżej zostało napisane ? :D http://skocz.pl/klamczuch - był już wyżej

Gość jednak nie POtrafisz
czytac i rozumieć :( :D 23:25 żródło już POdaję http://skocz.pl/klamczuch - bez polskich 23:33 nie umiesz kliknąć w drugi link, czarnuszko ? Co sądzisz w nowym premierze, niejakim DoWaldzie Tusku ? :D

no co za [nie moge uwierzyc] wklejasz 2 linki no to ja jeden klik, powrot do osiagniec i drugi klik, pierwszy page not found to ci napisalam srodku od kapusty, a ty mi od razu z osobistymi wycieczkami ja mam z toba powaznie rozmawiac ?

wez pliiz jak grochem o sciane:O kliknelam w oba, zepsules pierwszy, napisalam a ty nie umiesz kliknac w drugi jak nie jak napisalam pierwszy:( potem ja ,,page not found POmaranczo w tym pierwszym linku, nie koorwa nie umiem sobie kliknac oswiec mnie panie supernova" - no jak page not found to chyba jasne ze w pierwszy nie umiem a w drugi kliknelam, czy ja tobie musze to tlumaczyc???? zabraklo ci :P albo;) po ,,supernowa" zeby zalapac drwine ??? a potem ,,czy nie rozumiesz co wyżej zostało napisane ? :D" no i kto tu nie rozumie ??? i dalej wycieczka w stylu nie wiem o co chodzi to ja wysmieje, to ja 23:59 a ty mi tak :,,przecież ci odpisałem co masz zrobić, 'głąbeczko' POpatrz jeszcze razem, co po 23:24 S było napisane "wycieczki" później były, gdy się okazało, że nie rozumiesz" ale ty naprawde jestes srodek od kapusty no patrz ze mna :,, 23:24 żródło już POdaję złotusty tusek jest źródłem POmarańczy nie wierzysz ? To sobie skocza razem z perfidnym obłudnikiem, który jest twoim politycznym idolem http://skocz.pl/k łamczuch => i co tu jest pomiedzy k a lamczuch ??? i na marginesie co to znaczy skocza ?

Gość skocza znaczy
to samo co twoje "wez pliiz" :D:D::D:D:D

przedstawilam ci jak to bylo i co:D znowu panu trolowi zabraklo ;) po skocza i dal sie zlapac :D a w temacie -> glucho wszedzie pusto wszedzie :D:D na przyszlosc: najbardziej zapamietujemy koncowke wypowiedzi/postu o ile nie ma w niej jakis ,,wstrzasajacych" informacji:D przyznaj sie przeczytales chociaz moj post z 0:22 i porownales go z poprzednimi postami (moimi i twoimi) ???? nie musisz odpowiadac:D

Gość ty rzeczywiście nie rozumiesz
słowa pisanego :( :o 😭

Gość Brzechwa
dobrze srają

Gość Brzechwa
a co to za jeden ?

Gość ryueucudbcudfuifssjbndj
napisz coś sam wattcher, ciężko bedzie ale spróbuj:P:D