Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest

jest tu ktos co sie zna na tab

Polecane posty

Gość jest

potrzebuje szybkiej odp

Gość jest
bralam tabl rzez 2 lata przezwalam od tej pory zawsze mielam 2 3 dni plamienia pozniej dostawalam okres. teraz znow chcialam zaczac brac tabl. dostalam plamienia gdy wsadzilam tampona na jego czubku zauwarzyłam krew wie wzielam tabl gdzyz spodziewalam sie okresu ale jak zwielam jeszcze 2 dni mialam lekkiego plamienia i zatrzymalo sie wszystko. i pytanie brzmi czy tabletki zatrzymaly spodziewany okres ktory sie zaczynal czy jestem zabezpieczona bo juz zachodze w glowe

jest mozliwe, ze tabletki zatrzymaly krwawienie, ja bym je narazie odtawila i poczekala do przyszlego miesiaca - kiedy bedzie okres i zaczela od nowa

Gość jest
odstawila a czy bede je dalej brala to nie bede zabezpieczona okres znaczy sie plamienie z malo ilosica krwiwystapilo wtedy kiedy mial pojawic sie okres i nie wiem co robic

Gość jest
mysle ze okres bo to nastapilo wtedy kiedy mial byc a pojawilo sie troszeczke krwi ale sie zatrzymalo. ajesli to nie okres tylko plamienie to branie tal. na nic nawet jesli bede brala rok

Gość jest
znaczy sie plamilam jeden dzien nie wzielam tabl ale kiedy zauwazylam na tampanie na jego czubku krew to wtedy wzialam

dokladnie, jak sie okaze, ze to plamienie to cale branie na nic, ja bym pioczekala do nastepnego OKRESU i zaczela nowe opakowanie - bez zadnego stresu :)

Gość jest
dzieki za pomoc

Gość jest
czy ktos jeszcze odpowie