Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spotykam sie z nia

spotykam sie z byla dziewczyna

Polecane posty

Gość spotykam sie z nia

witam mam juz inna dziewczyne ale jakos nie moge przestac myslec o ex spotykamy sie po przyjacielsku i w sumie nie moge zyc bez jej przyjazni, moja obecna o niczym nie wie.

Gość spotykam sie z nia
w sumie to jak nawet sie dowie nie bedzie miec wplywu na to zadnego

Gość idź i koniec
śmieć jesteś nie mężczyzna

Tylko, że wtedy nie będzie czuła się z Tobą w pełni szczęśliwa. Będzie popłakiwała po kątach. Tego chcesz dla swojej dziewczyny? :O

Gość spotykam sie z nia
no coz jakby to kobieta sie spotykala to by bylo ok a jak facet to od razu smiec

Gość zwykły palany i tyle jestes

Gość palant miało byc*P

Gość mfmfmf
ja tam odpowiadam przedstawicielom obu płci, każdej stronie że to trójkąt i popapranie emocjonalne gdybym była twoją dziewczyną, rzuciłabym cię

Gość zakonna
spotykam się z byłym chłopakiem, ale mój mąż o tym wie. tak samo jak wie to że to czesto przyjacielskie spotkania. może popełniasz błąd nie mówiąc o tym dziewczynie, napewno i ona ma jakiś ex z którymi chętnie by pogawędziła a boi się że coś sobie ubzdurasz nz ten temat? może warto zapytać.:D

żeby hnikt się nie czepił niefortunnego sformułowania: " często przyjacielskie" chodziło mi o to że umówione a nie przypadkowe. :D

do sweet dream ale on napisał że po przyjacielsku a nie że bardzo chce do tamtej wrócić... jeśli dobrze zrozumiałam chodzi mu o to że w związku im nie wyszło ale ma do niej sentyment jako do bratniej duszy dlatego nie potrafi sobie odmówić spotkań do autora--- popraw mnie jak się myle.

perła, zdaje się że powinien jej o tym powiedzieć ale nie wie jak. do autora--- nie możesz dziewczyny okłamywać bo wtedy byłoby to prawie jak zdrada. powiedz jej, zapytaj co ona o tym sądzi.