Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra_24

najgorszy prezent slubny jaki dostalyscie

Polecane posty

Gość kleopatra_24

no dawajcie :)

Gość kleopatra_24
rozszerzmy temat na ; jakich prezentow nie chcialybyscie dostac ;)

Gość takajajaa
Myszka, przyda Wam sie, zobaczysz!

Witajcie przyjaciółeczki ;-) 🌼 Według mnie najgorszym prezentem jaki z Misiaczkiem dostaliśmy to były 3 felgi aluminiowe, które on dostał od kolegów z pracy :-( Nie dość że nie mamy samochodu to w dodatku każda felga jest innego rozmiaru i wzoru :-( Na szczęście Mamcia zawsze ma dobry pomysł na wszystko i wystawiła je na balkon, zasypała ziemią wewnątrz tych felg i posiała pszenice :-) Na wiosne przesadzimy tą pszenice na polanke za blokiem :-) Mamcia mówi że będzie jej przypominać lata młodości, kiedy ze świętej pamięci Tatkiem ganiali sie w zbożu :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość kolekcjonuję filiżanki
sama wydaję na nie majątek i dostaję je równiez w prezencie, chętnie je od ciebie przyjmę :)

Gość apokalypsa

Gość przypomnisz sobie o porcelanie
za 30 lat jak bedziesz robić wigilię dla dzieci i wnuków :D

a co jest zlego w zestawach obiadowych:o? albo porcelanie:o? dziowni ludzie kestescie WY pewnie wolelibyascie kase w kopercie najlepiej duzo kasy bo przeciez slub wam sie musi zwrocic :o bo przeciez darmowej wyzerki i tancow nikomu fundowac nie bedziecie:o

Gość Sieradz
Okuracz!!!

Gość bo to zalezzz
pain au chocolat---> Chyba chodzi o wzór. ja tez dostalam komplet porcelany obiadowej. Uwielbiam porcelanę z dużym kwiatem na środku talerza, a dostaklam cala białą. więc ten prezent tez nie trafil w moj gust.

Gość Bibetka
każdy wolałby dostać kase w kopercie, a nie prezent i wcale nie chodzi tutaj o to, że poniesione koszta wesela muszą się zwrócić.Za pieniądze Młodzi mogą sobie kupić co im się podoba, a nie "cieszyć " sie z 3 miksera czy 5 mikrofalówki:-(

a to jest dziwne że mi sie nie podoba bo taka staro swiecka ja lubie nowoczesne a kupi byle kupic i jeszce dołaczyć paragon do tego to już przesada

napewno sie wykorzysta ale wzór jest okrony :(:( a ta druga no nawet nawet ale to tez nie mój gust

a pewnie ze wole kase niz mam sie cieszyc z 3 mikserów 2 zelazek i cholera wie czego jeszcze

Gość maje
a ja uważam ,że prezenty otrzymane są dużo lepsze od kasy. Kasa się najczęściej rozpływa . Prezent jest pamiątką. każdego prezentu bylismy bardzo zadowoleni. A za otrzymaną kasę pojechaliśmy na wycieczkę.