Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do sauny.....

jaka jest najlepsza sauna w Warszawie?

Polecane posty

Gość do sauny.....

Gość piw77
Nie wiem jaka jest najlepsza, ale mi się podoba Łaźnia na Puławskiej. Odradzam Odnowę biologiczną na warszawiance, bo tam się dworzec juz zrobił i ekshibicjonistów pełno..

Gość Ks. Remigiusz
co sie dzieje w Odnowie? musze tam zajrzec:classic_cool:

Sporo czytałam na ten temat o w ostatnim czasie i faktycznie sauny na podczerwień prezentują się bardzo pozytywnie na tle pozostałych. Najbardziej interesuje mnie to, że mogą korzystać z nich również osoby chore - mam w domu osobę, która ma poważne problemy ze zdrowiem, przy czym dba o siebie. Z saun konwencjonalnych nie mógł korzystać ze względu na warunki w nich panujące. Przy saunach na podczerwień już takiego problemu nie ma.

Gość karetr
Dzięki - bardzo przydatne informacje. Sami bardzo poważnie myśleliśmy nad instalacją sauny w naszym domu, ale nie wcześniej nawet nie wiedzieliśmy że istniej coś takiego jak sauna na podczerwień. Spodziewaliśmy się również innych kosztów. Tutaj się okazuje, że tą saunę będziemy mieli u siebie za mniej niż 7 tyś. O to chodziło.

Gość gość
Sauna Klub Łaźnia, przy basenie na Inflanckiej(jest oddzielne wejście-sauna nie mieści się w tym samym miejscu co basen) i Su saray hammam.Więcej miejsc godnych polecenia nie znam

Gość gość
Na naturystyka com można się dowiedzieć po zalogowaniu gdzie są fajne miejsca do saunowania i plaże nudystów i jeziora dla naturystów.

Gość gość
Na inflanckiej są nawet piątki i jeszcze jakieś inne dni dla kobiet jeśli się wstydzą saunować nago w dni koedukacyjne.Nie rozumiem po co przychodzą w inne dni jeśli się wstydzą nagości?

Gość gość
Jeszcze potocka może być.Jest całkiem nie źle.

Gość Anka_r
A czy ktoś zlecał jakiejś firmie budowę sauny w domu? Szukam firmy z mazowieckiego.

Gość gość
Ja chodziłem czesto do sauny w Warszawie i jeszcze nie widziałem aby któras z kobiet miała jakieś niedoskonałości.

Gość gość
Do saun chodzą tylko ładne i zgrabne kobiety.Te z niedoskonałościami się wstydzą rozebrać ,więc ich nie zobaczysz.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona