Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony_ON

Problem z sexem POMOCY.

Polecane posty

Gość Zniesmaczony_ON
Już z nią nie jestem więc już nie sprawdzę. No cóż. Jak znajdę nową partnerkę to z nią pokombinuję ;) No ale może z wiekiem też będzie tak że będę mógł więcej. :)

Gość kiki20
ah wiesz co jeszcze pozwycja tez duzo robi ja nap najszybciej dochodze w podobnej na misjonarza tylko z 2 poduszkami pod pupa jak biodra sa naprawde wysoko i na jezdzca jak wchodzi mocno szybko i jak najgłebiej inne sa przyjemne i mam orgazmy ale nie az tak silne... ps uzywacie prezerwatyw czy normalnie na tabletkach?

Gość Zniesmaczony_ON
Na tabletkach. Były. Może mam za małego ale mojej partnerki nie ruszała zbytnio pozycja misjonarska. Mi zresztą też. Wolimy zdecydowanie od tyłu, boku, na brzuszku ;) Forum jest anonimowe to napiszę że moje przyrodzenie to ok 14-15 cm i ok 13-14 obwodu.

Gość kiki20
no moj ma 17 cm dl i 15 obwodu wiec podobnie, ale ja mam np tak ze musze jechac na tabletkach bo jak z prezerwatywa to za chuja pana nie dojde chocby bog wie jak sie wysilał... ale sprobuj kiedys na pełny pecherz :D mi sie podobalo

Gość Zniesmaczony_ON
Jak tylko będę miał partnerkę to z pewnością wyprobuję ;). A że tak spytam u Ciebie silniejsze są orgazmy pochwowe czy łechtaczkowe?

Gość kiki20
zdecydowanie pochwowe, z lechtaczkowymi mialam problem i sie wkoncu wkurzylam i kupilam pompke do lechtaczki, pomoglo :)

Gość kiki20
trzeba sie chwytac wszystkiego zeby miec udane zycie seksualne :) ps. mam 29 lat :)

Gość kiki20
i co by kto nie mowil to w zwiazku jest to bardzo wazne, wszystkiego musi byc ciagle rowno, seku milosci wszystkiego i wtedy jest najlepiej :)

Gość Zniesmaczony_ON
A mąż 41:)?

Gość kiki20
prawie mąż ;) za 4 miesiace :)

Gość Zniesmaczony_ON
Niektóre kobiety nie maja często pochwowego PODOBNO. A pierwszy w życiu orgazm miałaś łechtaczkowy czy pochwowy? :)

Gość kiki20
pochwowy, ale u mnie lechtaczka jest mała, czlam przyjemonsc jak me piescil ale nie az taka zeby dojsc, a odkad uzywam papki raz dziennie to zrobila sie bardziej wrazliwa i troczhe wiecej sie wysunela :) a pompke polecil mi ginekolog!!!

Gość Zniesmaczony_ON
No nieźle ;) To jak tylko znajdę partnerkę to wyprobuję naprawde wielu rzeczy ;). Dziekuję za rozmowę. :) A jeszcze ejdno. Potraficie sie kochac codziennie po 5-6 razy?

Gość kiki20
nie ma casu praca wiesz ;) w tygodniu to fakt paktycznie co dziennie tak po 3 -4 przed sapankiem 1 dzien caly weekend dziadkowie pilnuja dzieci ;) wiec szalejemy w sobote a w niedziele post :D ps.sorki za bledy ale pisze z francji i mam francuska klawaityure :D

Gość Zniesmaczony_ON
Nic nie szkodzi z błędami. No cóź wyobraźni trzeba i udoskonalać życie erotyczne ;) Dziękuje za rozmowę. Pozdrawiam.

Gość kiki20
ja tez dobranoc :* ie sie poprzytulac :)hihi bo moj juz spi od poltorej godziny :D a ja nie moge :D wiec nalezy sprobowac :D papapaaa

Gość lllllllllllll
popiszmy jeszcze to byla ciekawa rozmowa :D

Gość theblackcat
Ja tez jestem za zasada- raz a dobrze. Ewentualnie małe poprawiny po jakims czasie. A to ze nie czujesz za drugim razem tyle samo to normalne, nawet kobietom sie to przytepia. A co do pęcherza to odpada przy pozycjach z głeboką penetracją i na pieska- nie mysli sie o orgazmie ale o sikaniu. No chyba ze ktos tak lubi, ale ja niebardzo.

Gość szczęsliwa mężatka
ja z gleboka penetracja na pely pecherz lubie i nie zdazylo mi sie posikac :D no co wy :D jest bardzo przyjemnie :D

Gość natunia
Polecam ten poradnik "69 gorących zabaw dla par" ! Odkąd zainwestowaliśmy z moim kochanym w tę lekturkę, w łóżku jakby się ożywiło :) Łóżkowe życie teraz już nie polega tylko na jednym! Naprawde gorąco polecam. Tutaj podaję linka gdzie można ten poradnik kupić : http://zabawy-dla-doroslych.zlotemysli.pl/seven8heaven,1/