Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teolino mio

Yorkshire Terrier

Polecane posty

Hej jestem posiadaczka tego slicznego pieska od 4 miesiecy. Chcialabym wymienic sie uwagami na temat tego jak to ejst miec w domu tego pieska. Moj to istny diabelek, rozpiera go energia i wszytzskich zawsze chce calwoac. Nie lubi byc ignorowany, zawsze domaga sie uwagi, jest bardzo zazdrosny. Ale taki kochany Jest prawie jak dziecko dla mnie

No tak teraz podszywaczu badz madry, ja od dnia keidy zdecydowalam miec yorka buszuje po necie, ale tam to moge tylko poczytac tu na forum po to pisze by sie wymienic uwagami z innymi posiadaczami tego psa, a ty robisz to z zawisci czy dla zabawy? jesli to zabawa to widze jakim dzieciakiem ejstes nudzisz sie chyba. Znajdz sobie jakeis zajecie jak nie amsz co robic.

ona akzurat moze i tak,a el byc moze ktos inny bedzie chcial tez sie wymienic spostrzezeniami jak ja a ty tylko zasmiecasz ten temat. Nie amsz pomyslu na wlasny?

Ciekawe ile ty masz lat, bo twoja zabawa w podszywanie sie i wnerwianie innych chyba nie swiadczy o dojrzalosci.

Zreszta wyobraz ze na tym forum kazdy ma prawo pytac o co chce, wiec sorki nie rozumiem po co cala ta Twoja akcja z podszywaniem sie, chyba na serio nie masz nic do roboty.

Swoja droga jestes ekspertem od pisania i po tym widzisz kto ile ma lat tak? Wyobraz sobie ze pisalam takie cos jak praca magisterska konczac studia humanistyczne.

A nie lepiej zalozyc swoj wlasny topik? Skoro sie nudzisz zaloz jakies ciekawy, cos co Cie zabawi a nie denerwuj innych ok? W tym ze zalozysz topik nie ma nic zlego a podszywanie sie nie ejst fair.

niemożliwe :o pisałaś takie coś jak praca magisterska? buehehhe

Czepiacie sie, wam tez polecam spacer, nie wiem jak u was ale u mnie jest 15stopni i swieci slonko, i to dobry pomysl wyjde z psem, nie chce mi sie marnowac czasu na rozmowy, ktore do nieczego nie prowadza.

Z niektorych rozmow mozna czerpac informacje, tego wlasnie sie spodziewalam piszac ten temat, jednak przyznam, ze sie rozczarowalam. Milego dnia

Gość tez mam Yorka i jest
kochany. Moja to suczka,ma 8 miesięcy. jest bardzo mądra,szybko się uczy. Każdy mówi że te psy są szczekliwe a moja jest wyjątkowo cicha.

Gość i ja mam yorka
chetnie wymienie sie radami i spostrzezeniami, ale bede tu dopiero pozno wieczorem, teraz jade nad morze, bo jest podobno sztorm na Bałtyku, wiec jade porobic zdjecia :D