Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmo-ga

Dluuugi cykl ! Jaka moze byc tego przyczyna???

Polecane posty

Gość kosmo-ga

Moje cykle sa dosc dlugie ok 34 dni, a okres trwa tak kolo 4 dni. Ale ostatni okres spoznil mi sie o 20 dni! Więc caly trwal 56 dni :( o co chodzi?

Gość a my co
kurwa ginekolodzy?

Gość kaviii
tez mam dlugie ok 35 dni normalnie a od czasu do czasu sie spoznia taki juz jego urok a zmienilas klimat? stresowalas sie czyms?

Gość kosmo-ga
ale to jest normalne? dziwne troche... do tego przez te 20 dni kiedy sie spoznial, troche bolal mnie brzuch

Gość poiuuytt
Ja miałam podobnie, od samego poczatku miałam cykl 35-45 dni, czasem nawet co 3 miesiące. Najlepiej iść od lekarza, do ginekologa albo endokrynologa (od hormonów). U mnie było nieciekawie, bo przez 6 lat leczyło mnie kilku mało odpowiedzialnych lekarzy i każdy na co innego. W końcu znalazła sie super babka przeprowadziła dobry wywiad, zrobiła całe mnóstwo badań i zdiagnozowała co i jak. I leczy :-) Tak czy inaczej sprawdź to koniecznie!

hmm ja bym proponowała wizytę u ginekologa, bo mogłaś być w ciąży i ją poroniłaś :( tak długi cykl napewno nie jest czymś normalnym :(

zanim zaczęłam łykać tabletki najdłuższy cykl to 71 dni a najkrótszy 19 przy 9 dniowych miesiączkach. ; /

Gość musisz
koniecznie isc do ginekoloda,ja tez tak mialam,dlugie cykle a doszlo do tego ze wogole zanik okresu,badania wykazaly zla gospodarke hormonalna( nie ma okresu nie ma owulacji),teraz z mezem planujemy dzidziusia i nic z tego,musze sie leczyc.....nie chce straszyc bo moze niekoniecznie ty tak masz ale lepiej odrazu sie upewnic co jest nie tak.

Gość kosmo-ga
poiuuytt -> a na co sie leczysz?? no wlasnie mze to cos z hormonami... sama juz nie wiem. napewno pojde do gina. zauwazylam ostatnio ze pojawily mi sie takie ciemne grubsze włoski w miejscach w ktorych niepowinno ich byc ... ehh