Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona25552

Dziewczyny pomozcie!

Polecane posty

Gość zrospaczona25552

Jestem w 35 tc, emigrowalismy do Uk przyjechalam tu 2 mce temu, z moim chlopakiem jestem juz 5 lat, ale nagle cos sie we mnie zmienilo.... patrzac na niego nie chce z nim juz byc!!! Czekam do dniu porodu pozniej szzybko wyrobic paszport dla dziecka i uciekac stad jak najdalej od niego! Wogole plakac mi sie chce ze to tak wyszlo, dziecko lada tydzien na swiecie a tu mam takie myslenie, dziewczyny pomozcie co sie ze mna dzieje???

Gość ło matko....
a może to po prostu hormony szaleją?????

moze poprostu hormony ci szaleja i dlatego masz takie odczucia. A moze w koncu przejzalas na oczy.

Gość zrospaczona25552
april chyba przejrzalam na oczy ........... co za chlopa sobie wzielam... tacy bylismy szczesliwi nawet na wiesc o ciazy ucieszylismy sie a teraz.... wychodzi rano z domu nic nie mowi, zabiera klucze, nawet nic na obiad mi nie zostawi mam lzy w oczach....

Gość zrospaczona25552
ale widze ze ty masz podobny problem....

Gość ło matko....
no co ty opowiadasz??to po co ty tam jeszcze w ogóle jesteś?przecież możesz wrócić teraz.Nie musisz dbać o paszport dziecka.Potem może być problem

Depresja przedporodowa.Moja koleżanka tak miała i cesarka z tego powodu była.

Gość zrospaczona25552
jak mam wrocic jak jestem w 36 tyg ciazy??? bez grosza przy duszy??? lozeczko ubranka wszystko mam tutaj........

Tzn ze facet sie zmienil na gorsze po wyjezdzie do Uk.Pytanie dlaczego?Jestes w ciazy....w tym okresie kobiety maja przerozne hustawki nastrojow-sama wiem co mowie -bo mialam pewien okres podczas ciazy ze sama sie dziwie jak moj maz ze mna wytrzymal-moze Twoj maz przejmuje sie tym ze niedlugo bedzie was 3 , moze3 boi sie czy podola, wiesz dla niego moze nie wszystko jest takie jasne i oczywiste.To bedzie wasze dziecko.Postaraj sie spojrzec na to wszystko z jego perspektywy a co najwaznijsze POROZMAWIAJ Z NIM.Powiedz jakie masz odczucia i co myslisz..

Gość ło matko....
no depresja depresją............to co ,to facet też ją ma??????????????????zabiera ci klucze?nie masz co jesć?zwariował?

Nie rob nic pochopnie-porozmawiaj z nim-ale jednego nie rozumiem jak to wychodzi i nie zostawi Ci nic na obiad?Czyli w domu jedzenia nie ma i nie zostawi ci piniedzy abys mogla cos kupic tak?

Gość zrospaczona25552
no wlasnie, to ja powinnam miec ta depresje a nie on! Jedynym moim pocieszeniem jest moj syn ktory za niedlugo przyjdzie na swiat...

Gość zrospaczona25552
sa produkty np kabanosy, ser, owoce, chleb ale go nie interesuje czy mam cos cieplego na obiad, pieniadzy tez nie mam i on o tym wie.

Gość zrospaczona25552
kiedys tak nie bylo, zawsze dawal mi pieniadze, zauwazylam ze zmienil sie bardzo po wyjezdzie do UK wczesniej tez on tylko zarabial i wszystko bylo ok, nawet kazal mi nie chodzic do pracy a teraz gdy tutaj zarabia nie zostawia mi nawet 10f, jakbym zaczla rodzic w tej chwili to nie mam pojecia co robic

Gość ło matko....
a powiedz mi czasami nie przesadzasz?bo cos mi się wydaje:)Jak nie masz kasy to powiedz mu to po prostu,ze nie masz kasy żeby obiad ugotować.Z doświadczenia wiem,ze facet to bardzo niedomyślne stworzenie.Wychodzi z domu,pewnie do roboty co?I pewnie całe dnie pracuje?A ty siedzisz sama i różne myśli ci do głowy przychodzą:)

Gość bo to jest ogólnie fatalna
sprawa tak się uzależnić - nie mieć własnej kasy, pracy, życia :( nie wyobrażam sobie czegoś takiego.

zrospaczona25552 no tak moj tez wychodzi nie zostawia kasy cale szczescie ze jeszcze mam tesciow ktorzy mnie nakarmi a co by bylo gdzybym byla sama w domu .Chyba bym tez uciekla od niego. wez mu nagadaj co on sobie mysli. zrobil dziecko i sie odcial. Wspolczuje ci ale na te kanalie to czasem nie ma rady. jak otworzyc im oczy

Gość zrospaczona25552
dzis jest sobota nie pracuje, ah nie rozumiecie mnie, tu nie chodzi tylko o pieniadze, czy o ten obiad, wogole jego nastawienie, jakby on tylko mial cos do powiedzenia, zero uczuc, jakiejs pomocy bo juz ledwo chodze, nawet nigdy nie poczul kopniaka od dziecka bo reki do brzuszka nie przylozyl, i jak sobie o tym wszystkim pomysle to juz mi lezki plyna...

Gość zrospaczona25552
dobrze ze przyjezdza moj brat a potem rodzice to mnie jakos zmotywuje, ale chyba wyjazd do PL w wakacje jest nieunikniony...

oj naprawde wiem co czujesz ja swego czasem namawiam by dotknal brzuhca a wtedy ma mine jakbym mu kazala reke do paszczy krokodyla wlozyc;p moze to rzostanie dobrze wam zrobi i on zrozumie ze moze cie starcic . Ja wiem ze pieniadze to nie wszystko jednak czasem mysle ze maz ceni mnie wedle pieniedzy ;( ja jestem szczesliwa z malych drobnostek a jemu wiecznie malo

Gość zrospaczona25552
to mamy april ten sam problem, ja sie ciesze z byle czego z kopniaka z czkawki a on ma mine jakbym mu o czym niemilym opowiadała, ale dla dziecka wytrzymam wszystko a jak bede miec paszport wtedy zadecyduje

Jedno wiem na pewno, czasem pojawia sie niespodziewanie takie ogarniajace uczucie obrzydzenia do kogos - nie mozna patrzec jak je, oddycha, siedzi, spi, po prostu zbiera na wymioty. Ja tak zawsze mialam i niestety jak sie raz to uczucie pojawilo to nic nie bylo w stanie tego zmienic. Na szczescie pojawil sie ktos, z kim tego nie mam... Powodzenia dla Ciebie i dla maluczka

Gość zrospaczona25552
nie chce teraz nic podejmowac bo jakbym podjela decyzje teraz to i tak nic nie zmieni.... zobaczymy potem.... narazie ciesze sie na kazdego kopniaka od mojego syna. Gdyby nie to juz by mnie tu nie było....

Gość podobnieeeee
jak ty mam taki problem, obecnie jestem w ciązy ale nie moge oglądać swojego faceta, nigdy nie przyłozył ręki na brzuch, nie pracuje i nie spieszę mu sie, ja natomiast chodze do pracy, i chce pracowac tak długo jak bedzie można, nie moge na niego liczyć z drógiej strony nie chce zabierać synkowi ojca. Pewnie wielu myśłi , wiedziały gały co brały, ale uwierzcie że facet potrafi się zmienić:(

Gość zrospaczona25552
tak plany mielismy wyjechac wlasnie tutaj, jak bylam w pl a on w uk dzwonil codziennie i sie pytal jak brzuszek jak ja sie czuje a teraz.... nic zero milosci zero uczuc....

Gość zrospaczona25552
podobnieee---- mi wiele osob powiedzialo WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY najwieksza w zyciu prawda.

Gość zrospaczona25552
wszystko kupilam w pl moi rodzice prawie za wszystko zaplacili on kupil jedynie przewijak, jego rodzice 1 sweterek!