Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbaba 26

dlaczego puszystym dziewczynom jest ciezko znalesc dobra prace

Polecane posty

Gość barbaba 26

kolejny raz mnie nie przyjeli do pracy a zamiast mnie na to miejsce poszla jakas debilnie chichoczaca anorektyczka bez przygotowania zawodowego i bez wyksztalcenia. mam 26 lat, skonczone 2 kierunki studiow dziennie, do tego podyplomowe i co mi przyszlo ? bylam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko sekretarki w firmie masarniczej to mi powiedzieli ze nadaje sie co najwyzej do sprzedawania w sklepie miesnym :-( jak tak mozna ? po co wogole studia sa, skoro wlasciwiele firm sa debilami i wybieraja nie po tym kto co ma w glowie a po tym jak wyglada :-(

Gość mondralionski zenobiusz
moze nie dostałaś tej fuchy bo nie znasz zasad ortografii?

Gość poszłabyś pobiegać
zamiast tracić czas na kafeterii, grubasie.

w sumie puszte dziewczyny są sexi - ale nie takie bardzoo grube ale lekko pulchne :-)

Gość Maaggdda
Sekretarka musi mieć prezencję. Grube osoby--->do gazu!!!! Świat powinien być tylko dla szczupłych!!!!

Gość Maaggdda
Także wszyscy do gazu... za mną marsz!!!!

Gość dobry szwagier john
ja waze 96 kilo przy 180 wzrostu i jestem facetem wiec nie pi**** ze nie masz ostrej nadwagi

Gość Hubert
Pobieważ pracodwcy to kreyni. Ale faktem jest że sekretarka kojarzy się z pięknością, która prezes zawsze moze uszczypnąć w dupę. Ale skoro masz tak dobre wykształcenie nie zaniżaj sobie poprzeczki i ie chciej pracować w firmie jako sekretarka tylko głowna księgowa. Do boju dziewczyno. A ty Magdo weź koło i je... j się w czoło ciebie trzeba by było zagazować bo nie to, że głupia jesteś to po polsku pisać nie umieśz. a jak ktoś jest tak głupi nie poweinien zabierać głosu.

podszywy an kafeterii robia sie coraz mneij ambitne

Bo otyłość kojarzy się ze slabą silna wolą:D:D. Nie jest dobrym pracownikiem ten kto folguje swoim słabościom i nie potrafi zadbac o siebie. To oznacza, że nie zadba i o firme,

A moze to w tym przypadku nie o wyglad chodziło? Tylko o twoje wysokie mniemanie?I nie obrazaj anorektyczek!!!To jest choroba. A jesli skoro tak piszesz masz 2 kierunki studiów, to po co ci praca na takim stanowisku, lubisz bzykac się z szefem ?

Gość HENIEK 1929
a gdzie pracujesz i le masz lat dziecko ze sie tak przechwlasz

Gość Shilpa
Może nikt Cię nie chce zatrudnić, bo winę za swoje potknięcia zwalasz na innych? Bo zamiast szukać rozwiązań w sobie, żądasz, żeby to otoczenie się zmieniło? To, że się tutaj wielce obrażona buntujesz, że ludzie nie lubią puszystych, pokazuje jak słaby masz charakter. Za nic bym Cię nie zatrudniła, nawet do parzenia kawy - bo jakbyś zaparzyła niesmaczną, to byś twierdziła, że kawa albo ekspres są wadliwe. I nie chodzi o to, że jesteś gruba. Po prostu masz kiepską osobowość.

Gość ergot
wiesz co chyba jesteś grubą kujonka z wielkimi ambicjami i ktora tak naprawdę nic nie umie

Gość oooo ergot jakies
kompleksy daly znac co? hehehehehehehe, gruba kujonka hehehhe, czyzby jaks inteligentna grubsza jednostka byla w szkole niediscigniona dla ciebie? no i boli przez wszystkie lata hehehhehee.

Z tego co wiem to i chudym nie zawsze latwo znalezc prace, wiec pewnie to wcale nie przez to, ze jestes gruba, bardziej bym stawiala na brak doswiadczenia.

aaa więc szczupła, zgrabna kobieta jest anorektyczką? ciekawe... pozwolę sobie przytoczyć cytat ze stopki Jacka1982 \"Gruba baba nie ma kobiecych kształtów. Jest po prostu tłusta.:classic_cool:\"

Gość dzwonek00
barbaba 26 podaj mi twój adres a przyadę do ciebie i dowartościowuje cię dam ci jeszcze gratis niebiańską rozkosz.