Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kmaisia23

Interes sezonowy

Polecane posty

Gość Kmaisia23

Witam chciałabym otworzyć interes sezonowy, a raczej 3 miesięczny z kontynuowaniem go co roku. i jak mam to zrobić zarejestrować firmę czy może jest jakaś inna opcja bo jak zarejestruje firmę to będę musiała płacić składki ZUS przez cały rok,a praca trwała by tylko 3 miesiące Jestem studentką i chciałabym przez franchising otworzyc cropp town! a ha nie zamierzam nikogo zatrudniać tylko pracować sama!!! będę wdzięczna za każdą poradę.

Gość mondralionski zenobiusz
napisałaś:Jestem studentką i chciałabym przez franchising otworzyc cropp town! a ha nie zamierzam nikogo zatrudniać tylko pracować sama!!! będę wdzięczna za każdą poradę.- sadze ze to neimozliwe , zeby zostać franczyzobiorca (czy jak to sie tam odmneinia w naszym jezyku :-) musisz mieć konkretny wkłąd pieniezny i kase na prowadzenie sklepu raczej wielopowierczniowego , musiałabyc co najmniej kilka osób zatrudnić na poczatek jesli nei kilkanaście

dokladnie wykup licencji franchisingowej jest bardzo drogie; szczegolnie, ze Cropp Town ma juz jakas wyrobiona swoja marke.

Gość Kmaisia23
Nazywam się Kamila. Myślę, że jestem mądra. Dam sobie radę i bez was. Moje inicjały: K.K.

Gość 111111111
nie wiem dokładnie ale franczyzy nie da sie uruchomić sezonowo

Gość Kamisia23
Hmm z tego co wiem to muszę kupić namiot i meble, a oni dają mi chiuchy, a od sprzezdazy mam jakiś procent (30% chyba). Ciagle sie zastanawiam czy inwestycja (ok.20tys) sie zwróci! Ai to jest mały punkt, wiec mogę pracować sama!

Gość snfkjnfnfsnfnsfjsfn
Jak dla mnie to nie ma szans. A nie lepiej np. pracowac na zwyklym straganie z ciuchami od koreańczyków tudzież wietnamców ? :P

Gość coś ala Wyspiański
Kamisia23- jelsi juz rozmiwiałs o takiej opcji - w co nie wierze ze w ogóle taka opcja jest mozaliwa . to ma to sens jedynie w jakimś małym miescie , tudziesz turystycznym gdzie nie ma sklepów tej marki - w kazdym innym przypadku nie ma sensu , gdyż ktos bedzie preferował isc do normalnego sklepu i miec wiekszy wybór

Gość Kamisia23
Jest możliwa bo czekam na spotkanie z innym gościem, który ma zatwierdzić plac, a myślę ze taki cropp na wakacje to coś fajnego bo nie ma nic takiego i duzo młodzieży jest na koloniach i w ogóle na morzem jest dużo ludzi!

Gość coś ala Wyspiański
tak ale pwoeidz ww jakiej miejszcowosci ma byc twoój minicropptown ??

Gość Kamisia23
miejscowość nadmorska :)

Gość wwwwwwwwwwwwww
miejscowość nadmorska zawsze ma popyt na takie interesiki!!!! Kto nie ryzykuje ten nie ma ;)

Gość kulawamaszyna
nie pisz gdzie bo tez będą chcieli otworzyć!!!heheheheh