Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moonkin

Skoro my Faceci jesteśmy tacy źli to zmiencie orientacje !!!

Polecane posty

Gość Moonkin

dość już tego ciągłego jechania po nas, prób zmian według waszego widzimisie itd !!!! Niepodoba się ? To wypad ! Hipokrytki !!! Niby jesteśmy największe zło na świecie ale bez nas to usychacie i dziczejecie ! Gdyby nie my byście nie widziały sensu życia !

Gość sami jestescie hipokrytami

Gość kobieta bi hehe
"Skoro my Faceci jesteśmy tacy źli to zmiencie orientacje !!! " Hehe, tak właśnie zrobiłam :)

Gość hehehe11112
masz dosc?to na jaki chuj wchodzisz na kobiece fora???myslisz ze tu o szydelkowaniu pisza??wejdz na meskie tam maja jatke po babach i nikt sie stad nie rzuca.kolejny idiota. a potem sie dziwi czemu po nich jedziemy...

jesteśmy wyżsi od was, nasza ewolucja zaszła dalej, bo możemy lać na stojąco rest in peace :D

Gość Moonkin
właśnie po to tu wchodzimy by czytać te wasze wypociny i by dodatkowo się utwierdzać, jak was należy traktować ! bo na więcej nie zasługujecie ! A te topici o samotności ??? buhahahahah normalnie jak listy samobójców :D:D:D pompa z was....niby silne emocjonalnie , wyzwolone itd a brak faceta to jak śmiertelna choroba która powoli zabija :D

sikanie na stojąco... macie się czym chwalić. :o Jarek, jesteś za głupi żeby nas docenić.

eh.. ja to dużo mogę wytrzymać, ale nieznosze uogólniania/ ehh

faceci też zakładają tematy o samotności i o tym jak bardzo tęsknią. żenada. :o powinni być silniejsi od kobiet a często wypadają dużo gorzej. faceci to cioty.

Gość hehehe11112
widocznie jestes jakims nieudacznikiem skoro musisz wchodzic na kobiece fora zeby wiedziec jak traktowac kobiety hahaha. wspolczuje bo normalny facet teraz by ogladal mecz a nie czytal kobiece fora z WYPOCINAMI

skoro jestem za gópi to sobie idę zaaplikować krople do nosa i pograć sobie w Rome... a to, że jestem dzieckiem, uważam za swoją największą zaletę, wielce dorosłe :D

Gość profesjonalny_znawca_kobiet
No oczywiste, że kobiety bez facetów byłby nikim, zginęłyby.

agiie, skąd wiesz, że specjalnie? :) może nie posiadam Firefoxa, który podkreśla błędy ortograficzne? hehehehe :D

nie wiem, jedynie sie domyslam ale z tego co widze piszesz składnie i bez błędów.. a gópi nie jest głupi:P no nie?

Gość bezsens
nie narzekajcie, kto by was posuwał gdyby nie było facetów?! ogórki? czy wibratory? mądry facet ma zaje.istą żonkę w domu i dupę na boku