Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna_1990

Nieoczekiwane krwawienie

Polecane posty

Gość katarzyna_1990

Witam mam pytanie, od roku biorę tabletki antykoncepcyjne Yasmin, 3 dni temu skończył mi się okres i dzisiaj w nocy wystąpiło krwawienie.. trwało chwilę i do tej pory pobolewa mnie brzuch.. pierwszy raz zdarzyło mi się takie coś, to nie był okres lecz sama krew , czy któraś z was spotkała się z czyms takim? Nie wiem co to może być z góry dziekuję za odpowiedź.

Gość frgfrfgfgfgf
nie wiem

Gość palka
Witam. Widze ze tez zazywasz yasmin.Prosze napisz mi czy podczas zazywania pierwszego opakowania Yasmin mialas takie objawy:oddawanie czesciej moczu, nabrzmiale piersii wzdecia i bol brzucha?Zaznaczam ze to moje pierwsze opakowanie (zjedzonych 12 tab) dziekuje a odpowiedz

drogie kolezanki. wszelkie objawy przy pocztkowych opakowaniach sa dozwolone... jednak nie ma co porownywac, bo kazdy organizm reaguje inaczej. tylko spokojnie, to normalne. pozdrawiam

Gość katarzynaaa
ale ja biorę rok ..

Gość katarzynaaa
Do palka.. ja podczas brania pierwszego opakowania miałam tylko plamienia.. nic więcej..

to idz do lekarza, moze cos sie dzieje? lepiej sie upewnic

Gość katarzynaaa
tak, pójdę ,ale wizyte mam dopiero za 2 tyg.. troche się wystraszyłam tego krwawienia..

Gość palka
Robilam dwa testy,ktore wyszly negatywnie wiec o ciaze nie mam sie co bac no nie? zobaczymy co bedzie przy drugim opakowaniu.dzieki.

Gość katarzynaaa
nie martw się przy pierwszym opakowaniu mogą być rózne rewolucje w organizmie

Gość phe phe phe
daj Ci Boże żebys łatwo kiedys zaszła... po co Wy się tak trujecie dziewczyny :O

Gość katarzynaaa
Nikt cię nie prosił o morały czy zajde czy nie.

a ja mam takie pytanie, moze nie na temat, ale...biore yasminelle, ale dodatkowo zabezpieczam sie jeszcze gumka (wiem, to niby dziwne, ale ja jestem panikara ). tak czy siak, pod wzieciu ostatniej pigulki w sobote w srode pwinnam dostac okres. nie dostalam. czwartek lekkie krwawienie ale krotko. w piatek to samo. moje miesiaczki zazwyczaj byly obfite i reguralne przy tabsach. zaznaczam, ze to nie jest pierwsze opakowanie tylko ktores z kolei. co to moze byc? oczywiscie mimo podwojnego zabespieczenia zaczelam myslec, ze ciaza... nigdy wczesniej tak nie mialam, a biore pigulki pare lat (wczesniej yasmin). dodatkowo wiem, ze mam nadzerke. macie jakies pomysly??

Gość katarzynaaa
Nie mam zielonego pojęcia, może to jest spowodowane nadżerką? Chyba nic nie wymyślimy i musiałabyś zapytać się gina.