Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy soczek7

CYCKI I CYCKI RANY AŻ TAK WAŻNE ONE SĄ

Polecane posty

Gość malinowy soczek7

cały czas o nich mowa zeby były pełne jedrne i najlepiej naturalne, stwierdzam ze osona ABC nie ma zycia w dzisiejsym świecie!!!!!!!!!! faceci wtydzcie sie macie szczescie ze wasze małe penisy nie sa obgadywane......

Gość a ja mam takie zdanie
o jakaś bezcycna się odezwała :O

Gość zla baoh
zgadzam sie cycki widac dlatego faceci je oceniaja , babki moga oceniac dopiero po fakcie ale jak juz sie zdecyduje na łózko to moze kogos kochac i nie zwracac uwagi na wielkoscd penisa faceci ocaniaja jak popadnie kobiece biusty i bardzo rania czasami

Gość malinowy soczek7
odezwał sie głąb

Gość a ja mam takie zdanie
żal ci pewnie duupe ściska że jesteś deską na której nie ma na czym oka zawiesić :O

Gość malinowy soczek7
zła--- własnie o to mi chodzi

Gość malinowy soczek7
moze mam innne atuty

Gość moim skrommnym zdaniem2
ile sie mozna nad tym tematem rozczulać, sprawa przykra...i nie miła the end

no bo różne biedactwa próbują sie dowartościować... pogódźcie sie z tym, faceci to wzrokowcy, cycki im w głowach, nic na to nie poradzicie, po co marudzić. może pogadajmy lepiej o penisach? :P

Gość walinjcie sie w leb matoly
ja mam 80 B czy 75 A, i co? nic! jak komus cos nie pasi to wara 🖐️ ich fiutki siedza w spodniach i ich nie widac, maja szczescie ale tak to laska obgadaja :O

Gość Łukasz_
najwazniejsze miec duze i piekne ozdoby ktore zwracaja uwage jako jedne z pierwszych po twarzy :) nic tak nieukoi faceta jak przytulenie sie do duzych goracych i powabnych piersi :)

Ja mam 70C, to nie są ogromy, ale memu Kochaniu pasują :D I pasowały też wczesniej, jak nie byliśmy razem :P Niestety, jak babka ma flaczka z przodu, to: 1. miala dziecko, a z punktu widzenia natury to zmniejsza atrakcyjnosc:P 2. nie dba o siebie (nie wymaga komentarza:P) 3. jest chora (a kto decyduje się na związek z chorą osobą, nie czując do niej nic, tzn. nim coś do niej poczuł??:P) Jak dziewczyna ma mały biust, tzn ze: 1. jest niedorozwinięta:P 2. jest dzieckiem 3. jest anorektyczką 4. jest blacharą :P :D:D:D

Gość walinjcie sie w leb matoly
persymona jakbys miala male to bys bronila malych a nie 🖐️

Cycki nie są tak ważne.To prawda że faceci zwracają na to uwagę ja sam tak robię lubię kobiety okrąglutkie zresztą jak większość facetów a to się wiążę z większym biustem ale faceci zwracają uwagę na inne rzeczy takie jak buzia,nogi ,pupa ,dłonie paznokcie itp. Mam wielu kolegów których kręcą małe piersi tak więc jest to różnie. Nie ukrywam że w społeczeństwie chłopaków cycki są bardzo sexi. \"ale bym się wbił w te cycochy i gryzł jak surowy boczek \" \"ale ma piersiochy \" \"wjechał bym w te cycory \" to jedne z podstawowych męskich tekstów - oczywiście w męskim gronie.

Na pierwszym miejscu zawsze była i będzie uroda kiedy jej brak to cycki nic nie pomogą pasztetów z dużymi cyckami pełno :o Za to pupcia jest najważniejsza :P! Martwcie się tym na co macie, wpływ, co możecie poprawić.

Gość sikoreczkaaa
a ja mam duże cycuszki 80DD, są jędrne - mimo ze urodziłam bobo, noszę staniczki, które jeszcze bardziej podkreślą moje apetyczne krągłości a faceci to lubią i ja też