Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsdhshsf

Ile to boli?

Polecane posty

Gość pupupu
uuuuuuuuuuuup

Gość truskaweczka252525
U niektórych kobiet nawet pierwszych kilkanaście razów jest bolesnych. Ważne jest,żeby nie wycofywać się kiedy podczas "wchodzenia"zaczyna boleć-kilka pierwszych chwil jest bolesnych,potem przy kolejnych ruchach pochwa przyzwyczaja się,rozciąga.

Gość ałka
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DALIśMY RADE !!!! bez żadnych nawilżaczy, żadnego alkoholu..... po prostu na nim powoli usiadłam..... a jak mnie znów bolało, to myślałam sobie żeby sie rozluźnic i powoli nabijać na niego... i najważniejsze:D jak juz nie mogłam wytrzymać to członek pozostawał w pochwie a ja robilam odpoczynek. i znów głębiej:) w końcu jak bolało najmocniej to myslałam że poród boli bardziej i dałam rade:) w szoku jestem :P Do całkowitej konsumpcji nie doszło bo bardziej był to zabieg przebicia niż stosunku, ale pierwsze koty za płoty :D A błony ni ma :P

Gość noga D
:D:D:D:D:D gratulacje :D

Gość fajnie super
:):):):):):):)

Gość dowcipnis
alka przebiłaś sobie nim cipkę? :-O

witam! mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie serdecznie :) planujemy z moim ukochanym pierwszy raz. Strasznie sie boje. z paluszkami nie mamy problemow ( no moze pare dni po okresie tak, bo mnie jeszcze boli wszytsko:( ). chce sie was poradzic. uzywalyscie durexow plemnikobojczych? takie chcemy zastosowac.. lepiej zaryzykowac w dni plodne,kiedy mniej boli i bardzo uwazac, czy w nieplodne? no i.. jak wklada mi paluszki wole siedziec na nim, ale podobno przebicie w takiej pozycji jest bardziej bolesne. co radzicie? moze jakos przyzwyczaic pochwe a pozniej w misjonraskiej. serdecznie pozdrawiam :)

Gość Sexomat
Po pierwszym razie trzeba zrobić kilkunastodniowa przerwę aby rana powstała po przebiciu błony dziewiczej zagoiła się. Dobrze też stosować w stosunku pozycję klasyczną bądź jej modyfikację, nogi kobiety na ramionach mężczyzny, to ułatwia i minimalizuje ból. Reszta to już w rękach czasu jest...

ahh. jeszcze zastanawiam sie, jak ałka wczesniej, czy mam blone przebita czy nie:) tez mnie zabolalo, pozniej tak mi dziwnie, jakby luzno w srodku:)

Gość ja znam jedna gadke...
podnosze,podnosze.....

Gość Kili Mandżaro
Heloł :D co tam? :) jak tam u Ciebie ''podobnie mam'' ???

Gość lilly007
mialam podobnie...zzaradzilam temu pozycja na jezdzca-moglam kontrolowac sytuacje wiec nie stresowalam sie za bardzo i wszytsko poszło gladko..trzeba sie rozluznic po prostu...

Gość podobnie mam
o proszę..ktoś temat odświeżył:))) co tam u was? boli nadal? bo mnie już nie, no może czasem...ale do zniesienia jest ten ból:) pozdro!

Gość ajla22
Czytając poprzednie wypowiedzi, cholernie się cieszę, że nie miałam takich problemów. Nic mnie bolało ani za pierwszym, ani za kolejnymi razami. chyba jakąś elastyczną miałam tę błonę dziewiczą, na moje szczęście uff

Gość podobnie mam
oj tak ! ciesz się... bo ból bólem..wszytsko da się znieść..ale czasem to bywało bardzo frustrujące..najperw trudność z włożeniem..pozneij z włozeniem do końca i cały czas ból! ale przeszło!!!!!!!!!!!!

Gość Kili Mandżaro
no już nie boli :P

Gość Kili Man Dżaro
:)

Gość smutny ony
boli :(

Gość mnie też boli
IRENE - napisz jka bylo po przerwie tez bolalo? ja od jakiegos czasu z moim chlopakiem tez sie meczymy ;) i mam dokladnie tka samo jak ty ;( juz jest coraz lepiej ale boli dalej ;( a teraz on jedzie do pracy zagranice i będziemy mieli przerwe, jak byloi u ciebie po przerwie? co zrobilaz ze juz nie boli? :* dziewczynki pomozecie mi?

Gość w ogole nie znam tego bolu
z tego co pamietam to wcale mnie nie bolalo w czasie pierwszego razu,wiadomo tylko wejscie,ale zadnej krwi ani niczego,nie mam pojecia o co chodzi,pozniej nast dnia byl normalny seks i tez nic nie bolalo

Gość upupupupupupupuppupupup
up