Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdsd

Jaki macie chlebak???

Polecane posty

Gość dssdsd

szykuja sie mojej mamy imieniny, a ma taki wysłuzony chlebak, ogladałam takie ze stali nierdzewnej na allegro sprawdzaja sie? sa rozne na blacie drewnianym szklanym, do tej pory mielismy taki zwykły drewniany albo plastykowy, a chciałabym zeby miala cos porzadniejszego.

Gość ustalmy jedno...
kobiecie raczej nie powinno się kupowac rzeczy kuchennych bo to jakby bokazuje jej, ze jej miejsce jest w kuchni, ze jest z tym związana. lepiej kup cos innego, co jej dotyczy bezposrednio

Gość margolciaa_
a nie lepiej kupic mamie cos bardziej osobistego? Cos tylko dla niej? Bo chlebak to raczej bedzie sluzyl wszystkim . Moim zdaniem to dziwny prezent. ;-) chcialabys dostac od mamy talerz, albo szklanki? ;-)

Gość dssdsd
ona ogolnie wszystko ma, a zawsze wychodze z pkt praktycznego a tak czy siak trzeba go bedzie wymienic bo jest z lekka zniszczony i peklniety:) ale wiem ze jak ja tego nie zrobie to ona nie zrobi:) znam moja mame na wylot:) tylko nie wiem czy taki ze stali nierdzewnej jest ok

ja mam rewelacyjny chlebak firmy brabantia - bardzosolidna moim zdaniem firma, taki wiekszy kosztuje cos kolo 230 zl. (stal nierdzerwna sa blyszczace i matowione) i posiada 10 lat gwarancji :)

ja mam ze stali nierdzewnej, kupiony niedrogo w Realu i sprawdza się niesamowicie łatwo zachować w nim czystość, ciągle wygląda dobrze itp ale co do powodu zakupu to ja się zgadzam z \"ustalmy jedno\"

woooooooooow ale te są super, wyglądają rewelacyjnie... no i cena tak niska stosunkowo ze szczena mi opadła ja mam chlebak w całości stalowy gdybym miała wybierać spośród tych, to dobrałabym do stylu kuchni ale ten na szkle najbardziej mi się podoba (podejrzewam że są podobne w myciu)

Gość jak można kuić komuś
chlebak na urodziny?:( To przykre. tak jakby dla Ciebie mama była tylko dodatkiem do kuchni... Nie wiesz, ze niekulturalnie jest dawać kobiecie sprzęt kuchenny?:O

Gość guta
ja mam drewniany, może byc!

Gość zizuzo
Ja mam ze stali nierdzewnej i się sprawdza, polecam taki matowy , bo wtedy tak mocno paluchów (odcisków) nie widać ;) Swój zamawiałam na stronie dobregarnki.pl i kosztował trochę ponad 100 zł, więc nie tak dużo :P

Gość gość
Jeny a po co komu chlebak .Trzymajcie pieczywo w lodówce .Zawsze swieże ,nawet po tygodniu nie ma plesni .

Gość gość
chleb z lodówki jakis taki twardy sie robi. Moja teściowa tak trzyma pieczywo i szczerze ale nie smakuje mi. Co chlebak to chlebak. Miałam taki plastikowy ale chleb właśnie pleśniał bo wilgoci dostawał. Mam teraz taki chlebak zamykany z melaminy. Pokrywka to bambusowa deska do krojenia. Na gwiazdkę mąz mi zamówił w Duka :) o takie cudo- http://dukapolska.com/chlebak-z-deska-do-krojenia.html

Ja mam taki najzwyklejszy, drewniany chlebak, ale kusi mnie, żeby wymienić go na coś nowocześniejszego. Niedawno natknęłam się na ciekawy artykuł dotyczący właśnie chlebaków, podsyłam Wam link - https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/chlebak-to-juz-tylko-modny-gadzet-1550.html Co myślicie o tym pomyśle? :) Może spotkaliście w jakichś sklepach nieco nowocześniejsze chlebaki? Jeśli tak, to gdzie? Chętnie przejrzę Wasze propozycje.

Gość gość
Tez właśnie dostałam w prezencie, ale od siostry, w sklepie Dajar mi kupiła, bardzo ładny, klasyczny, prosty.

Gość anka_hanka

ja mam bambusowe i bardzo sobie chwalę, jest trwalszy niż takie zwykłe drewniane, a lepiej się prezentuje niż zwykłe blaszaki, kupowałam w internecie, bo jest spoty wybór ładnych wzorów i kolorów: https://www.garneczki.pl/produkty/chlebaki,64?attributes%5B22%5D%5B%5D=bambus

Ja ostatnio na https://europ24.pl/chlebaki kupiłem żonie Edenberg EB 104. Dla nas praktyczny, bo to co ona kupiła kilka dni wcześniej w sklepie nadawało się tylko do wydania tam, gdzie w mieszkaniu jest tylko jedna osoba, niestety, ten jej był może i ładny, ale całkowicie nie zdawał egzaminu w przypadku 4 osobowej rodziny

Ja ostatnio na https://europ24.pl/chlebaki kupiłem żonie Edenberg EB 104. Dla nas praktyczny, bo to co ona kupiła kilka dni wcześniej w sklepie nadawało się tylko do wydania tam, gdzie w mieszkaniu jest tylko jedna osoba, niestety, ten jej był może i ładny, ale całkowicie nie zdawał egzaminu w przypadku 4 osobowej rodziny