Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaannałoś

facet doskonały

Polecane posty

Gość pannaannałoś

jaki powinien mieć charakter - wszystkie wiemy... że dokładnie t a k i nie istnieje - wiemy również. moje pytanie dotyczy raczej fenotypu, cech zewnętrznych :) a więc?

Gość smutna bardzo22
powinien nas uszczesliwiac a nie wpedzac w rozpacz, powinien byc czuly, wyrozumialy, odpowiedzialny, opiekunczy, konsekwentny, sprawiedliwy, wspolczujacy, wierny, rozsadny, inteligentny, zabawy, zaradny, przedsiebiorczy, dawac poczucie bezpieczenstwa, interesujacy, ujmujacy, slodki a zarazem meski, pogodny, optymista, a zeby jeszcze byl hojny i przystojny to juz wogole swietnie:)

Gość odpowiada facet
Ile kobiet tyle opinii. Jedne wolą krępych i muskularnych inne szczupłych i wysokich, blondynów lub szatynów, inteligentnych lub nie za mądrych żeby mogły nimi kierować itd.

Gość bfero
ten facet w opisie przypomina bardziej sponsora niż faceta :)

Gość kaszalot pasztetowy
wygląd: wysoki szczuplutki szatyn z piwnymi oczyma charakter: kulturalny, inteligentny, bezwzględny, pomocny, z subtelnym poczuciem humoru

Gość pannaannałoś
mój - "mój" - wysoki, szczupły, długie, najlepiej rude włosy, szare oczy, wyraźne brwi i taki też, raczej wąski nos, piegi, cienka linia ust, dłonie pianisty, bez zarostu, tatuaży, kolczyków, dresów itp. jeszcze takiego nie spotkałam :P

Gość Rasputinka
Wyglad: nie ma w sumie wiekszego znaczenia zwazywszy ze ja zakochalam sie w facecie o zupelnie innym typie urody niz kiedys preferowalam:)) Charakter: dobry, opiekunczy, zdecydowany, potrafi rozsmieszyc ale i czasem nakrzyczec:)), wierny, taki na ktorego mozna zawsze liczyc.

z wygladu- wysoki dobrze zbudowany nie cierpie kruszynek i drobnych chudzielcow:) z charakteru- zdecydowany pewny siebie stanowczy diablointeligentny, zabawny i towarzyski:) moj facet najwspanialszy ze wspanilaych ma te wszystkie cechy w dodatku gra na gitarze i gdy chce mnie za cos przeprosic gra mi cos co lubie:) taki facet docenia mnie ale nie rozpieszcza jak ksiezniczke:) bywa oschly ale jest tez opiekunczy:) to moj ideal:)

Gość monika_18
Idealny? Taki jak mój!;)

Gość CO TO ZNACZY.../
chujny ???:)

Gość miłośnica jagód
powinien byc dobrze zbudowany ale nie ze taki osiłek.. obowiazkowo ciemne włosy , ciemne oczy lub niebieskie. wysoki. zabawny , czuły,wyrozumiały i szczery.

Gość jeeee
Powinien mieć bycze jaja jak ja :classic_cool:

Gość on był....
musi miec nie mniej niz 25 cm i nie moze byc wszą łonową

Gość Skinheds girl
Wygląd: duży, łysy, wysportowany, w dresie i najlepiej z szalikiem wks śląsk na wielkim karku. Charakter: ma być posłuszny i zamknąć paszcze jak ja mówię.

Gość ja to myślę
a o pieniadzach nikt nie mowi?

Gość o sole żmijo
hmmm moj ideał to przystojny facet, co nieznaczy ze sie mi podoba kazdy spedalony pięknis czy jakis durnowaty maczo z idiotyczną miną na zdjeciu

wg mnie facet idealny to ten dojrzaly, wyrozumialy , inteligentny i ambitny.... jesli chodzi o fenotyp, to ja gustuje w starszych...dobrze zbudowanych (klatka nieco wieksza, zeby bylo sie gdzie wtulac ) ;) niebieski oczy.... kolor wlosow nie ma znaczenia...a no i nie moze miec ani wasow ani brody! fuj! i zadnych piwnych brzuchow :D

Gość idealny to
to taki ktory sobie sam robi loda z połykiem

Gość podrywacze.eu
>ja to myślę >a o pieniadzach nikt nie mowi? A po co opowiadać o rzeczach oczywistych , na początku to musi pracować i zarabiać a jak ma być ideałem to mało pracować a dużo zarabiać . :classic_cool:

JAK ZAIMPONOWAĆ KOBIECIE? Prawić komplementy, szanować, zaszczycać, tulić, całować, pieścić, kochać, głaskać, drażnić, zapewnić wygodę, chronić, przytulać, trzymać, wydawać na nią pieniądze, poić i karmić, kupować jej rzeczy, słuchać jej, dbać o nią, zostać z nią, popierać ją, trzymać się jej, iść na koniec ziemi dla niej. JAK ZAIMPONOWAĆ MĘŻCZYŹNIE? Rozebrać się do naga. Przynieść jedzenie i piwo.

Gość podrywacze.eu
Facet idealny posiada tylko jedną wadę , nie istnieje w rzeczywistości :classic_cool: Z facetami jest jak z końmi :classic_cool: Im szybciej kobiety godzą się z tą myślą i nie szukają białego konia tym szybciej mogą osiodłać garbatego kucyka , mają większy wybór. Śpiące królewny mogą jedynie wybierać w tych garbatych i kulawych :D

Gość mik876
Nie macie pomysłu na prezent dla faceta? Mnóstwo fajnych gadżetów znajdziecie na emilosc.pl ;) A dla Pań polecam bieliznę na każdą okazję;)