Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana nieszczeliwie

jak sie odkochac ??

Polecane posty

:( ech już przestałam wierzyć w miłość , w zakochanie , w jakiekolwiek uczucia ... ,a tu jak grom z jasnego nieba 😭 :(:( .... moje serce oszalało . KOcham nad życie kogoś , kto raczej do mnie nie czuje nic głępszego poza przyjaźnią , koleżeństwem ... Męczę się z tym od miesiaca , schudłam już 5kg , nie moge jeść i spać w nocy ... kiedy widze M. z inną dziewczyną :( czuje taką ogromną zazdrość i ból , to kolejny cios , często płacze :( . NIe jestem już nastolatką .... a spotkało mnie takie coś . Chciałabym po prostu , żeby stał sie dla mnie zupełnie obojetny bo nie widze ralnych szans na to żebyśmy byli razem , chociaż on mnie bardzo lubi ale to bez znaczenia ... całkiem mozliwe , że on kogoś ma , a nie chce niszczyć cudzego szczescia .... 😭 jeżeli to sie niedługo nie skończy to wpadne w obłed!!!

czy ktos z was znalazł się w podobnej sytuacji ?

help

Gość weź przestań jojczyć
:) jednostronne zakochania są do kitu. marnujesz urodę, energię, czas na kogoś, kto tego nie wart. tobie zapikało serce, a jemu nawet na myśl nie przyjdzie, że CIERPISZ :D, no wybacz ale to, żałosne. zajmij się całym sercem czymś co lubisz. facet, to nie wszystko w życiu na co zwraca się uwagę. kobieta jest wtedy szczęśliwa, jeśli realizuje siebie, a nie całkowicie oddaje się mętnemu uczuciu. to, co robisz, to raczej kiepski pomysł na życie. chyba, że lubisz konać w pseudo-miłości, z poczuciem beznadziei. być może spotkało cię to po to byś odkryła po jakimś czasie, że on, to zwykły śmieć. cierp dalej, skoro lubisz, poświęć wszystkie godziny swojego życia na obserwację tego, który będzie w tym czasie bawił się w najlepsze :) nawiasem mówiąc, zastanawia mnie, skąd biorą się takie kretynki na tym przepastnym świecie :D 🖐️

Gość połowa z nas
polowa z nas była w podobnej sytuacji, zajmij sie czymś i daj płynąć czasowi.... tylko tak...

Gość zdesperowana nieszczęśliwie
niech mnie ktos przeleci dłużej juz nie wytrzymam ,jestem taka spięta

Gość weź przestań jojczyć
nie widzę dalszych postów ale piszę - weź przestań jojczyć ;) 🖐️

weź przestań jojczyć czyna nigdy nie byłeś/aś nigdy naprawde zakochana , to jest silniejsze ode mnie 😭 chce nie myśleć , chce sobie to wybić z głowy ale za cholere nie moge 😭