dusiaczek 0 Napisano Styczeń 27, 2008 od sierpnia biore harmonet zawsze wzystko bylo ok mialam okres w terminie a tu teraz nagle brak okresu;( czy moge byc w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakrecony_kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 27, 2008 niekoniecznie, może to tylko taki wybryk spowodowany hormonami, nie zamartwiaj się zrób test i wszystko się wyjaśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelajnaaaa Napisano Styczeń 27, 2008 popieram zakręcony_kwiatuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deggialka 0 Napisano Styczeń 27, 2008 daj potem znac czy to ciaza... :) biore tabletki, wiec sama jestem ciekawa ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady gggg 0 Napisano Styczeń 27, 2008 a brałas je codziennie o tej samej porze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość entalka Napisano Styczeń 27, 2008 czy jeśli jestem przy pierwszym opakowaniu Microgynon 21 i dzisiaj bede brala 13 tabletke to jestem juz dobrze zabezpieczona? bo pani ginekolog kazala mi w perwszym miesiacu uwazac.... a jezcze jedno pytanko... czy jesli wzielam wczoraj 10 minut wczesniej tabletke to wszystko bedzie ok? bo tak slysze ze trzeba regularnie i wszystkie bralam do tej pory o 21 ale wczoraj musialam wziac 10 min wczesniej bo musialam wyjsc bardzo pilnie prosze o pomoc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach