Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna taka sobie

Potrzebuję rady jaki kupić kiepski prezent

Polecane posty

wredna tylko wazaj zeby czasem zabawka za 20 zł nie okazala sie lepsza i ciekawsza niz taka za 50 bo wtedy twój nikczemny plan sie nie powiedzie :D:D:D

Gość wredna taka sobie
na święta było ustalone, tylko na urodziny nie ustaliliśmy, ale myślalam że skoro my kupowaliśmy na urodziny coś lepszego to tak samo oni zrobią. Na pierwsze ur kupiliśmy mu jeździk z FP za 200 zł, na 2 ten parking za 100, a oni nas taaak slicznie teraz olali. To kupię za parę zł i już. Może dotrze

Gość W Biedronce są teraz przeceny
to kup im to co tam zalega po świętach: np. badziewiasta ciastolina z Chin. :D

- z jednej strony - rozumiem. Podobne przechodziłam ze szwagrami, tyle że nie o dzieci szło, a o mnie :P czyt. szwagierce zawsze kupowałam na urodziny drogie rzeczy, a dostawałam np. pudełko (najmniejsze) Merci :P w końcu nie dałam nic i tak się ustaliło - nic sobie nie dajemy, jest mniej nerwów :P - z drugiej strony - tu jednak nie chodzi o Ciebie, Gdyby chodziło o Ciebie, poparłabym w 100%. Ale dziecko... wiesz, ci znajomi W ŻADEN SPOSÓB NIE SKRZYWDZILI TWOJEJ CÓRECZKI. Twoja córeczka NIE MA POCZUCIA, ŻE DOSTAŁA ZA TANI PREZENT, BO JESZCZE NIE JEST SPACZONA TYM ŚWIATEM. Często widywałam dzieci, które cieszyły się bardziej z małego prezentu (np. drewniane klocki, szmacianka - lalka) niż z drogich i świecących Fisher Prize :P TO TOBIE STAŁA SIĘ \"KRZYWDA\" I TYLKO TY MASZ POCZUCIE BYCIA \"POKRZYWDZONĄ\". I to jest sprawa między Wami, a nie dziećmi. Chcesz dopiec rodzicom - ok, kup coś taniego, najlepiej nie zdrep ceny albo zdrap tak, żeby nadal była widoczna :P Ale niech to będzie coś, z czego to dziecko się ucieszy - dzieci nie lecą na CENY! Dziacku nie będzie źle, a rodzicom - i owszem, i o to chodzi. nie skrzywdź po drodze dziecka, wyruwnując rachunki z rodzicami. Ale rachunki wyrównaj, bo najwyższa pora. Teraz wasze dzieci są małe i nic nie rozumieją, lepiej wyjaśnić sprawę zanim to się zmieni i wciągniecie je w dorosłe, paskudne podchody.

matko :O *wyrównując sorry, z drinkiem siedzę :P

Gość wredna taka sobie
Rety, ciągle źle tłmuaczę, chcę kupić jakiś mały prezent, może być FP czy coś, ale ma to być coś małego. Uwierzcie, ona by się nie zawahała nawet, żeby coś takiego zrobić. A nasz prezent i tak byłby nie najlepszy bo oni mają jak wspominłam życzenia roszczeniowe i dziadkowi, chrześni są poustawiani jak w szwajcarskim zegraku. Jedni dziadkowie muszą dać conajmniej 150zł, drudzy zakupują zazwyczaj wskazany produkt, chrześni otrzymują "listę" potencjalnych prezentów. Dziaciaka nie skrzywdzę, choć nie ukrywam, że go nie lubię bo jest smarkacz rozpieszczony i rozpuszczony jak dziadowski bicz. Ostatnio opluł prabacię :o Mamunia na to " Pawełku, nie wolno".

Gość pozdro dla
Lideczki ;) tak myślałam, że to ty :O

Rozumiem. Jednak nadal uważam, że powinnaś ułożyć sprawę tylko i wyłącznie z rodzicami. Kup dzieciakowi, ja wiem? Drewniane klocki. Świetna rzecz, rozwijająca wyobraźnię, a kosztuje niewiele. I nie zdrap ceny. Nie wpychaj się w kołowrót, z którego nie będziesz potrafiła zejść przez wiele lat. Rozwiąz sprawę raz i definitywnie, nie będzie Cię to kosztowało tyle nerwów. Bahor nie jest Twój i nie musisz się przejmować jego wychowaniem;0 .. a w ogóle - po co utrzymywać kontakt z takimi ludźmi..?

moja ma takie http://www.allegro.pl/item298049012_interaktywny_dinozaur_hit_sezonu_2007_2008_.html myslalam ze to bedzie kaszan ale okazalo sie rewelacyjne. Uwielbia to plastykowe dziadostwo bo jak sie pociagnie za sznurek to swieci :) moze cos takiego? http://www.allegro.pl/item302497349_interaktywna_samochod_baterie_gratis_9_98_zl.html moja ma jesczez taka biedronke... tzn miala bo juz ja rozlozyla na czynniki pierwsze ale dokad dzialala to byla wielka frajda :) http://www.allegro.pl/item297629936_niesamowita_biedronka_swieci_jezdzi_gra.html tylko nie wiem czy takie zabawki nadaja sie dla 2 latka?

Gość wredna taka sobie
pudło kimkolwiek jesteś Niestety nasze kontakty są bardzo częste ze względu na pracę, pracujemy w tym samym budynku :o Niestety....

Gość pozdro dla
jaaasne :P mogłabym wkleić tekst z twojego topiku, który jest niemal taki sam jak ten tutaj na początku , ale nie będę zniżać się do twojego załosnego poziomu 🖐️

Gość danis
puzzle gówniane

Gość oj wredna
jak ja cię rozumiem. To samo przechodzę z ... bratem i bratową. Jak się do nich idzie to wszystko jest zaraz przy gościach pokazywane ... i wiesz co.... nie chodzi nawet o cenę prezentu ... bo ulubiona koleżaneczka jak przyniosła 4 książeczki po 2,6 czy 3 zł to bratowa była tak oczarowana jakby dostała co najmniej kilo złota w perłowym papierku.... a widziałam jak inne koleżanki przyniosły na prawdę śliczne prezenty nie markowe ale odpowiednie do wieku .... to na drugi dzień były obgadane od góry do dołu. Nie lubię takich ludzi..... Dodam, że też w związku z tym nie wysilam się, bo po co..... Przez to nauczyłam się kupować swoim dzieciom lepsze zabawki i nie liczyć na prezenty od innych, nawet od najbliższych. Jeśli robimy urodzinki dla dziecka to zapraszamy gości po to aby świętować, a nie dostawać prezenty. To możemy kupić sami ... oczywiście nie tylko firmowe rzeczy cieszą... A jak chcesz dopiec rodzicom to faktycznie kup coś w sklepie za 5 zł. Raz córka dostała puzle drewniane i co z tego że były za 12 złoty. Pierwszy raz przesiedziała nad nimi prawie 3 godziny... byłam w szoku. Przyszło mi coś do głowy, .... a może nawet gdyby była droższa niż 20 zł ... kup mu trąbkę. Dziecko na pewno będzie zachwycone ale rodzice zechcą wyrzucić tę zabawkę już drugiego dnia lub inne coś hałasującego :P Idź na całego :)

ale czego sie tu wstydziec? tego ze sie kupuje tanszy prezent? liczy sie przeciez pamiec a nie cena! ja uwazam ze lepiej kupic dziecku kolezanki tanszy prezent a swojemu dziecku cos lepszego, zamiast wydawac 200 zl na jezdzic dla obcego dziecka a potem liczyc na drogie prezenty....

Gość wredna taka sobie
Własnie myślałam nad czymś głośnym ;) Dobra dziękuję za rady i linki, przemyślę sprawę :) A może zrobię odwrotnie i kupię coś wypaśnego, żeby poczuli się głupio, ale czy wtedy nie wyjdę na oślicę czy łosia?

wredna za bardzo chcesz dopiec a chyba nie warto. mysle ze jak odpościsz to wyjdziesz wtedy na czlowieka :) Kup jakas tania fajna zabawke zeby ci nie bylo szkoda kasy a dziecku zeby sprawila frajde a nie szukaj zemsty. Jesli jestes przepelniona jadem to proponuje nic nie kupowac. powiedz ze twoja mala sie rozchorowalą i niemozecie w tym roku isc na urodziny. tak bedzie najlepiej :)

Gość oj wredna
słuchał wredna zrób inaczej. Kup fisher price płytę z bajkami, do tego są dwie figurki little people. Idealnie pasuje cenowo do twojego przedziału wydatków, kosztuje 19,90 w sklepie. Orginał nie? :P Skoro tylko "to" im się liczy. Będzie przepaśnie, bo firmowo i tanie.

Gość orety a ja nie wim jaki mam
a masz linka może? Bo mnie to zaciekawilo :)

Gość oj wredna
link do płyty?

Gość wredna taka sobie
to ja, mam tez inne problemy niż zabawka na urodziny ;) hihi Podeślesz mi linka? Na allegro to znajdę? w naszym miescie tego nie dostanę, są tylko najbardziej znane zabawki.

Gość wredna taka sobie
Tak, do płyty. Chyba będzie pasowało jak ulał :D

Gość wredna taka sobie
No i o to mi chodziło :) Nie duże, bajki jakieś tam ogląda, będzie dobre :D Dzięki za linka!!!! Pozdrawiam!! Morfeusz wzywa :)

Gość oj wredna
no trochę przekroczy twój budżet ale co tam, tańszego FIRMOWEGO prezentu nie kupisz. :)

Gość oj wredna
no i poszukaj jednak w sklepie, na takie rzeczy z reguły nie zwraca się uwagi, bo firmowe. Hehe...

Gość wredna taka sobie
Hahaha, spoko jakoś to wytrzyma ;) Dzięki raz jeszcze :) PS. No wiem, nieco narwana jestem, ale to świeża sprawa i jescze mi nerw nie przeszedł., ale dzięki "oj wredna" i "mamani" jakoś poszło chyba w drugą stronę :) Nie wspomnę o tajemniczej opluwaczce, ktora wydukała z siebie tylko oklepane teksty bez proby porozumienia :) Pozdrawiam i MaMani, życzę spokojnej ciąży :) Wiesz, chciałabym tak jak ty móc być długo z dzieciaczkiem w domku i jesczze cieszyć się narodzinami drugiego maluszka :)

Gość wredna taka sobie
:) Wredna bywam jak ktoś mnie mooocno wnerwi ;) Tak to na codzien jestem chiiba normalna, nooo moze bardziej ironiczna ;)