Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna taka sobie

Potrzebuję rady jaki kupić kiepski prezent

Polecane posty

Gość oj wredna
wiesz wredna, widocznie jesteśmy podobne bo..... taki prezent dostała moja bratanica po urodzinach mojej córy. Moja dostała dwie książeczki po 3 zł.

Gość oj wredna
Może ten temat przyda się innym "lekko zakręconym" :) :P Też pozdrawiam i życzę miłej nocki.

hehe u nas jest lepiej bo my kupujemy moim kuzyna co roku na urodziny, swieta i mikolaja jakies prezenty... czasem cos lepszego czasem pierdólki... a Maniula jeszcze od mojej cioci nie dostala nic :) Ja poprostu w tym roku tez nie zamierzam niczego kupowac i tyle :)

Gość oj wredna
Masz rację MaMani, teraz masz o kogo dbać i rób to jak najlepiej. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.

Gość wredna taka sobie
Eee to ja nie powinnam się czuć pokrzywdzona, bo prezent dla mojej córci kosztował 18-21 zł ;) To powinnam byc zadowolona :D bueheheheheeheh No nie kupowanie jest najlepszym wyjściem, ale jak się nie da to trzeba kombinować. Dobra idę spać, mam już pomysł dzięki wam :D Pa! :)

Gość oj wredna
Dobranoc. Może jutro rozważymy prezenty dla teściowej, o ile macie "wredno-upierdliwą" ? :P :)

Gość vika77ie
kup ohydna,gumowa maskotke...najlepiej piszczacego,brazowego misia,lub poszukaj rownie paskudnych zabawek od handlarzy zza wschodniej granicy,tanie i wyjatkowo oblesne:)

Gość ta co zawsze o tej porze
nie wiem po co utrzymywac taka znajomosc poza praca:O ja bym nie potrafila:) prezent chyba juz wybralas, ja bym jeszcze puzzle polecila, moja mala uwielbia, a tez ma 3 latka. jesli mowa o firmie, to napisze szczerze, tez na to "lece" i nie chodzi o jakies odjechane prezety za 200zl, ale o jakosc. wolalabym dostac takie figorki z plyta za 20zl niz jakis badziew za 40-50zl:( ja wiem, ze to dla dziecka nie dla mnie, ale mialam taki przypadek z moim ojcem. mamy w domu bardzo malo miejsca, jeden maly pokoik na 4 osoby... a on kupil mojej coreczce kuchenke, zwykla plastikowa, za to zajmujaca sporo miejsca, tesciowie zalewaja nas masa roznych pierdolek, uzywanych maskotek i innych zabawek ktore sie wiecznie rozlatuja i sa do wyrzucenia:O fajnie, dziecko ma zabawke, ale co tego, jak zaraz jest do wyrzucenia, albo lezy w szafie bo nie ma sie jak ruszyc:O mi na prawde nie zalezy na drogich prezentach, ale niech juz beda porzadnie wykonane:O moze byc nawet drobiazg, ale solidny. klocki, puzle... a i owszem, moja mala ostatnio ma bzika na punkcie gier planszowych i memory, takie cos tez w granicach 20-30zl kupisz. wiesz, nie potepiam cie za to co robisz, ale dziecku nie rob na zlosc;) 'pozdrawiam i zycze ci udanych manewrow;)