zmartwiona_17 0 Napisano Styczeń 27, 2008 przepraszam, że tak bardzo zawracam Wam głowę, ale bardzo się denerwuję. uprawiałam sex z chłopakiem. używaliśmy prezerwatyw. chłopak nie doszedł, a gdy sprawdzaliśmy to gumka nie pękła. jednak czy możliwe jest, że przeoczyliśmy coś? na podbrzuszu chłopaka i u nasady penisa była biała wydzielia. niedługo powinien mi się zacząć okres. (za jakieś 3 dni.) więc, gdy w dniach płodnych miałam normalnie śluz to znaczy, że nie jestem w ciąży? dodam, że od tego czasu bardzo boli mnie brzuch. z jakiego powodu? czy mogłam zajść w ciążę? jeśli tak to w ilu procentach? wiem, jestem strasznie dziecinna. ale.. możecie mnie jakoś uspokoić? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile bo nie wiem naprawdę Napisano Styczeń 27, 2008 za 3 dni masz okres więc nie miałaś wtedy dni płodnych gumka cała wytrysku nie było to na jego członku to normalna wydzielina przy podnieceniu to na podbrzuszu to pewnie Twój śluz brzuch Cię boli ze stresu, bo sobie wkręcasz ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona_17 0 Napisano Styczeń 27, 2008 źle to sformułowałam. chodziło mi po prostu o śluz, który dziewczyna wydala w czasie cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejne dziecko Napisano Styczeń 27, 2008 bierze sie za sex. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile bo nie wiem naprawdę Napisano Styczeń 27, 2008 dobrze zrozumiałam :) piszesz, że na podbrzuszu chłopaka była wydzielina - to pewnie Twój śluz, a nie jego sperma natomiast nie rozumiem, o jakich dniach płodnych mówisz? kiedy był ten stosunek? 3 dni przed okresem? czy za 3 dni od dziś będziesz miała okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Skoro gumka nie pękła,chłopak nie miał wytrysku to nie jesteś w ciąży :-) Nie martw się na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona_17 0 Napisano Styczeń 27, 2008 stosunek był jakieś 2 dni po okresie. a następny okres powiennam mieć też za jakieś 2-3 dni. być może dla Ciebie jestem kolejnym dzieckiem, które bierze się za sex. jest to twoje zdanie. nikt natomiast nie zmusza Cię, żebyś czytał/czytała to co napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile bo nie wiem naprawdę Napisano Styczeń 27, 2008 jak 2 dni po okresie był stosunek, to NA 100% NIE JESTEŚ W CIĄŻY :) a ból brzucha to albo ze stresu, albo sygnał zbliżającej się miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona_17 0 Napisano Styczeń 27, 2008 to pewnie stres. bo po prostu brzuch boli mnie już kilka/naście dni. w tym, że byłam jeszcze chora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia345 Napisano Styczeń 27, 2008 Witam, 1.01.doszło do stosunku. Biorę regularnie tabletki i był to drugi tydzień ich zażywania. Potem normalnie dostałam okres 11.01. Od 20.01 bolą mnie jajniki i czuję się tak jakbym miała dostać okres(który notabene przecież mi się skończył).Zrobiłam test 21.01 wynik negatywny. 26.01 wybrałam się do ginekologa, który nic nie stwierdził poważnego. Test wykonany tego dnia również był negatywny. Uwierzyć, czy powtórzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19joasia85 0 Napisano Styczeń 27, 2008 kina345 robisz wrazenie jakbys chciala byc w ciazy... Skoro 2 testy i lekarz mowia jasno i wyrazne ze nie jestes w ciazy to nie jestes... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia345 Napisano Styczeń 27, 2008 Wrecz przeciwnie...Zastanawiam sie nad tym, czy moge wierzyc testom, ktore mimo ze zostaly wykonane po 20 paru dniach jednak przed miesiaczka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajkaa2525 Napisano Styczeń 28, 2008 witam mam takie pytanie mam nadzieje ze ktoś mi na nie odpowie może jest głupie ale chciałabym to wiedzieć więc.. jak ja i mój partner mieliśmy na sobie majtki to jest jakaś możłiwość żeby jego śluz przedostał się do mnie przez majtki jego i moje bo słyszałam że w tym śluzie są plemniki( czy one są w stanie przedostać się przez majtki) proszę odpowiedzcie!! a jeżeli prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęłą to mogę być pewna że nic się do mnie nie przedostało może tylko się zchizuję proszę o odpowiedź dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sillllie Napisano Styczeń 29, 2008 Hej, nie może przedostać się przez dwie warstwy materiału. Nie ma takiej opcji. Nie denerwuj się, bo to sprawi tylko, że może Ci się okres przesunąć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajkaa2525 Napisano Styczeń 29, 2008 sillllie dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach