Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona tym wszystkim....

Co zrobic w tej sytuacji?

Polecane posty

Chodzi o moją przyszłą teściową...mnie o mojego lubego dzieli sporo kilometrow,jestesmy ze soba od roku i widujemy sie raz na jakiś czas,najczesciej on przyjezdza do mnie. Byłam u niego kilka razy,ale staram sie ograniczac ,chodzi o jego matke.Moj luby jest jedynakiem,jego ojciec jest marynarzem i stale go nie ma.Jak jestem u nich to matka jego jest mila do mnie i moj luby powiedzial mi ze przypadlam jej do gustu,czasami zdarza jej sie na mnie naskoczyc ale on wtedy staje w mojej obronie.Cieszy mnie to ,ale czasami jej zachowanie jest męczace.Ze wzgledu na ogleglosc widujemy sie dosc rzadko,ale codziennie dzownimy,jednak przewaznie kolo 23 kiedy ona idzie spac,albo gdy moj luby jest w pracy.Przy nije nie da sie gadac,stale w trakcvie naszej rozmowy wynajduje rzeczy jakie moj luby musi zrobic i to natychmiast! jakby nie mogla poczekac tych 5 minut! A wieczorem dop mozemy spokojnie pogadac gdy ona spi chociaz i tak potrafi marudzic ze moj luby za glosno gada i ona spac nie moze:/Lipna sytuacja..kocham go i nie chce sie z nim o to klocic,nic mu jeszcze nie mowilam co o tym mysle..jak radzicie odpuscic?

pożcie prosze..nikt nie napisze:(

Gość szybko szybko szybko
a twoj kochas to co?? slepy jest ze nie widzi problemu? no tak zazdrosna bo meza wiecznie nie ma i zaraz syna nie bedzie..

ja mysle ze on widzi..i moze cos jej mowi...czesto sie wkurza jak ona nam przerywa i cos tam jej gada...ja narazie sie nie odzywam..ale ona chyba zrozumiala ze nasz zwiazek jest powazny i nie wiem wydaje mi sie ze jest o mnie po prsotu zazdrosna.