Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xD lol 2

Spotkanie z Nauczycielka

Polecane posty

Gość xD lol 2

Jedna z nauczycilek zaprosila mnie na silownie

Gość xD lol 2
Jakie sie wam podobaja ? krecicie z nimi

Gość liol
Mnie zaprosila do Sauny, poniewaz mam chore plecy troche i powiedziala zebym do niej przyjechal to sie e mna odprezy , ona jest mega seksowna , olbrzymie piersi , fantazja oraz piekne stopy , widzilem ja juz pare razy , jak sie przebierala w szkole , i zawsze pomalowane paznokcie oraz piekne nogi, czesto bez dekoltu ale jakie ma cialo , mam 17 lat widzialem wiele panienek pieknych mlodych , ale tylko ta mi tak w sercu utkwila, kumple mi zazdroszcza ze mam takie z nia znajomosci i ze bede z nia w saunie, jest bogata i mi mowila ze jak idzie do sauny czasami nago to potem wskakuje bo malego jeziorka kolo domu, mieszka daleko od moejgo miasta, czesto gadamy na lekcjach o nagich kobietach i mowila ze sie nie wstydzi pokazywac nago,gdy ze mna rozmawiala o Saunie mowila abym byl tam nago, aby moj penis tez byl ogrzany , boze ja przy niej zwarjuje na jej widok , a to juz jutro

Gość a mówią że nauczyciele
mało zarabiają...........

Gość te verde
tak z ciekawości zapytam... kiedy kolega widział przebierającą się nauczycielkę w szkole? bo ja, tak się składa, mam niejakie doświadczenie w tym zawodzie, i ani nigdy się nie przebierałam, ani nie widziałam żadnej koleżanki przebierającej się... ;)

Gość liol
nie przebierala sie ze wiesz zdjemowala biustonosz albo cos tylko byla w krotkiej spudniczce i zmieniala buty i widzilem cale jej nogi piekne

Gość te verde
Masz fantazję, chłopcze :)

Gość depilator ostry
i dlatego muszą dorabiać. Nie kazała ci przywieźć 200 PLN ;)

Gość lord mot
ja o mojej sąsiadce Basi , nie zle jest , 170cm 50-60 kg biust nie zly