Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda76

Geladrink / Calcidrink

Polecane posty

Gość magda76

Czy ktoś kiedyś zażywał Geladrink lub Caldrink? Podobno rewelacyjne czeskie suplementy diety na problemy ze stawami i osteoporozą (ja mam problem z suchością stawów). Niestety znam tylko jedną osobę, która krorzystała - mama koleżanki, która to kupuje i jest zadowolona, bo może normalnie chodzić. Z tego co widzę, to można je zamówić w Polsce tylko przez internet na http://www.orling.pl (tam jest też szczegółowy opis działania - oczywiście trzeba wejść w "preparaty dla ludzi"). A może ktoś to widział w aptekach? Będę wdzieczna za wszelkie info.

Gość Kamilkrauze
zamówić tylko u dystrybutora można...ale polecam, chociaż cena może odstraszać...ale czasem to jedyny sposb na normalne życie dla ludzi z problemami stawów...

Gość PiotrusKawaler
Przywiozłem matce te Geladrinki z Czech i matka jest zadowolona jak diabli. Już po około 10 dniach mówiła, że łatwiej się jej chodzi, a teraz to już może się normalnie schylać. Kumpel z Czech kupuje je dla siebie na naciągnięte ściegna i mięśnie i twierdzi, że są rewelacyjne. W Polsce niestety tylko przez neta można zamówić, a w Czechach to normalnie w aptekach się kupuje. O Calcidrinku nie słyszałem, więc nie moge nic powiedzieć.