Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian Koniuszy

hej ludziska, wolita psy czy kłoty? ino ułargumentujcie piknie mnie to

Polecane posty

Gość Marian Koniuszy

Gość to bydzie tak
jo wola koty a mój stary woli swojygo psa, tak my sie dogodali, że jo mom trzy kocury a stary ino jednego psa, ale za to jaki łon jes wieli...

Gość merysia123
i psy bo sa wierne i bardzo kochane i koty bo sa mądre i piękne

Gość Ja być kaczor były p.
Ja wolę koty... Mam takiego jednego od dawna i nie zamieniłbym na nic, na żadna kobietę. . Nie ma jak jeść obiadek u mamusi a kociak siada na kolanach i... :D

Ja mam teraz psa, ale koty również lubię i miałam wcześniej 2. A najbardziej fałszywymi stworzeniami są niestety ludzie...

Gość katia_27
Kocham koty... Miałam moją dziewczynke 17 lat, w koncu musialam uspic w czerwcu bo byla bardzo chora, juz prawie nie oddychala, miala raka sutka, wycinanego dwa razy i caly czas wracal. eh.. jak o tym mysle, to dalej mi sie chce plakac.. moja mama do dzis nie umie o niej rozmawiac.. zostaly zdjecia.. Co lepsze? pies czy kot? jesli chcesz wziac jakies zwierzatko to napewno to juz wiesz i czujesz, zobaczysz i od razu bedziesz wiedziec ze to wlasnie TEN jesli chodzi o koty to moge powiedziec, ze sa mniej zajmujace, bo nie trzeba z nimi wychodzic na spacery, albo same chodza albo zalatwiaja sie w domu.. I wcale nie sa brudne, jak ktos tu napisal.. Nigdy od swoich kotow niczego nie zalapalam, choc kazdy wylegiwal sie na lozkach, wskakiwal na stoly itd. Koty maja swoj charakter i trzeba miec swiadomosc ze to one beda w domu rzadzic :)