Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksiepytam

ALE MI JEDZIE Z PIPKI

Polecane posty

Gość taksiepytam

siadlam rozkrakiem a tu tak zasmierdzialo a przeciez sie mylam

Gość trzeba delikanie ale
DOKLADNIE szorowac:D

Gość tapeciara
mnie tez jedzie czasami

Gość pozdruś600
Koniecznie kretem do rur spróbuj

troche higieny dziewczyny :P proponuje zainwestowac w dobry plyn do higieny intymnej taki jak lactacyd femina lub wizyta u gina , fuj fuj :>

Gość plyn do higieny intymnej
do tego chusteczki do higieny intymnej, zeby bedac poza domem mozna sie bylo nieco odswiezyc ponize pasa :) Poza tym wizyty u gina, zwiazane z ewentualnym stanem zapalnym, ktory moze rowniez powodowac nieswiezy zapach. Dodatkowo co jakis czas tantum rosa, czyli zainwestuj w irygator i srodek o nazwie tantum rosa, bedziesz sie jakby myc od wewnatrz :) Gwarantuje, ze nie bedziesz brzydko... "pachniec"

Gość Johnny83
Mi czuć z anusa zepsutą kaszanką :O

Gość fgfhhg
ale odpal!!!!!

Gość zmień sobie chłopa
na obrzezanego, a po okresie ma prawo być taki zapach, bo jesteś kobietą, inetnsywne ruchanko sprawę załatwia

Gość moja koleżanka tak miala
chodzila po lekarzach , plyny do higieny, itd ciagle miala nawroty tego zauważyla, że nawroty są po tym jak kocha sie ze swoim facetem okazalo sie , że to on ma jakiś fatalny zapach wydzieliny z fiuta i chyba jakąś infekcje i ciągle ją tym zarażal faceci na swoich fiutach przenoszą mnóstwo świństw, u nich wiekszość przebiega bezobjawowo dlatego myślą że oni są oczywiście ok, druga sprawa ze z higieną też u nich nie jest dobrze, umyje sie taki wieczorem, zaloży gacie, rano na te gacie zaklada spodnie idzie do pracy, potem zjawia sie u dziewczyny i bierze sie za seks z tym swoim brudnym , przepoconym fiutem, fuuuuj

Gość koteczek filemonek
Kurcze też tak mam, próbowałam już płynu do higieny intymnehj Lactacyd, nic nie pomaga. zastanawiam się nad husteczkami. Myję się, tylko najgorzej jest w pracy, często chodzę sikać bo dużo piję i dużo siedzę i najgorzej jest jak wstanę. Sama to czuję. Byłam u gina ale jestem zdrowa.

Gość a bubu
kupcie sobie zasypki pierwszy raz słysze moze gnijecie w srodku i trzeba sie zgłośic do giena

Gość theblackcat
Noscie przewiewna bielizne i ponczochy zamiast rajstop. Ja wiem, ze jak kiedys nosiłam rajstopy to sie kisiło przez pare godzin i przyjemnie nie było.

Gość kobieta111111
MOj chlopak mi kiedys opowiadal ze jego brat wyrwal laske na imprezie i wzial ja do domku na numerk. JAk sie rozebrala i wypiela to tak smierdzialo ze odeslal ja do domu bo mu nawet nie stanol z tego smrodu!

Gość ytdekjyl
prawda jest ze mozna jakies proste zapalanie zlapac od faceta, oni faktycznie sporo bakteri przenosza ktore u nich nie daja zadnych obiajaow a jak sie do nas dostana to juz niestety kwiatkami to nie pachnie :)