Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_anonimka

Moj facet jest zboczony

Polecane posty

pewnie że nie zawsze, z czasem próbuje się nowych ciekawych rzeczy, teraz mnie to podnieca,ja przeważnie zachaczam o migdały, ha, ha myśle że z czasem spodobają ci się różne nowości w sexie, tylko nienastawiaj się odrazu na nie, może ci się niepodobało bo to było z zaskoczenia, wydaje mi się że każdy facet uwielbia jak kobieta bierze mu głęboko do buzi i nie jest to powód do zerwania!

Gość mala_anonimka
ehh nie wiem co sie ze mna dzieje... chyba jakas glupawka mnie dopadla, od godziny pcham sobie jakies przedmioty do gardla i staram sie tak trzymac nie chce go stracic, boje sie ze jak powiem ze mi to nie odpowiada to on mnie zuci, a nikogo oprocz niego nie mam co robic zeby sie do tego sposobu przyzwyczaic?

nie rezygnuj z niego, bo dba o Ciebie, nie rezygnuj z nauki seksu, bo facet wyraźnie to lubi, ale PRZEDE WSZYSTKIM NIE WOLNO CI ZREZYGNOWAC Z SIEBIE, I ROBIC COś WBREW SOBIE, miałam taki sam problem jak Ty i też nie bardzo sobie z tym radziłam, kiedy więc za bardzo pchał, tak dla żartów przytrzytmałam i powiedziałam, że chyba chce mnie udusić :) zrozumiał tę aluzję, nie było międzi nami długiej rozmowy, a z seksem jest jak z nauką tańca, początkowo ciężko, ale jak dojdziesz do wprawy, zobaczysz sama...mmmm....

Gość mala_anonimka
ale to stalo sie wczoraj on niedlugo wroci ze szkoly i... nie wiem moze tez bedzie chcial

:O Jak ci nie pasuje, to się nie przyzwyczajaj :O ALbo jesteś bardzo głupia, albo to marna prowokacja :O POdstawa to rozmowa. RObisz mu laskę, a nie możesz z nom pogadać??? COś jest chyba nei w porzdku między wami.

to postaw sprawe jasno, powiedz mu jak zrobi się między wami gorecej, żeby pokazał CI co lubi, jak lubi, ale niech to będzie na zasadzie instrukcji, to będzie troche wolniej, a swoja drogą to poradzę Ci żebyś odchylała głowę do tyłu, dzięki temu włożysz go głebiej, i się nie udławisz

Gość cinucinu
Zosia Samosia, mówiła przecież dobrze nam sie ze sobą rozmawia a wczoraj to w ogole nasz peirwszy raz, nie rozmawialismy wczesniej na te tematy, ja nie rozmawialam z nikim, do dzis na tym forum.. nie wiem jak on zareaguje jak zaczne o tym mowic kalina7, jakto odchylac glowe. Czytalam juz cos takiego w internecie ale nie rozumiem jak to mialoby wygladac. Robilam to tak, ze ja siedzialam na lozku oparta o sciane, a on przedemna przeciez jak glowe odchyle to bedzie ona w gore..

Gość cinucinu
w ogole to on powinien mnie pchac mocnej

Gość mala_anonimka
ehh pewnie teraz juz takie wypowiedzi poleca- podszywane dzieki wszystkim

cinucinu ja mam sprawdzona metodę, leżę na łóżku opieram szyję o miękką poręcz lóżka albo coś podkładam wyższego i gdy odchylam głowę do tyłu, mój facet wtedy pcha, serio działa Trzymaj się mała będzie dobrze

Gość theblackcat
Pogadaj z nim o tym, moze on po prostu mysli ze tak ma byc(naogladał sie albo cos). Mozesz tez bardziej dyskretnie- przywiaz go do łozka i zrob mu loda tak jak chcesz. Mozesz tez po prostu spytac, czy on najbardziej lubi tak troche 'brutalnie', jak mu zalezy to spyta sie jak Ty lubisz.

Gość .ktos.
faceci to lubia i kreci ich to mnie tez lubie walic zonke w gardelko a w jej gardle tylko chlupie ona tez to lubi - kreci ja to ale oczywiscie z umiarem i wyczuciem no i bez zmuszania

Gość litości ja pierdzielę ......
kurwa !!!!!!!!!!!!!!! fRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUSTRACJA ! DEBILKO !!!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego_
?????????

Gość gość
Nie zboczony tylko nachalny :P

Gość gość
Mój mi proponuje gangbang w klubie a i tak nie uważam go za zboczonego.

Gość gość
gw\a\łt na gardle :classic_cool:

Gość gość
Mój też jest zboczony. :(

Gość
hahahah stary temat, ale jakoś mnie rozśmieszył, szczególnie fragment-"teraz sie go boje" :D:D Miałam podobnie, tez na sile przytrzymał moja głowę i pierwszy raz zrobiliśmy to do końca, wiem ze nie potrafił sie powstrzymać ale nie miałam później takich myśli.:D Ludzie błagam jaki gwałt?!:D jeszcze na gardle jak ktoś napisał hahahah :D