Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lirianna

brak miesiączki-bóle-upławy

Polecane posty

Gość lirianna

witam. mam 24 lata. od 3 tygodni odstawilismy z narzeczonym gumki poniewaz nie mógł z nimi dojsc....uprawiamy od 3 tygodni sex przerywany. nie spuścił sie we mnie.zawsze zdarzył wyjsc...uwazal...bardzo. od 1- 10stycznia schudłam 7 kilo. tak po porstu. schudłam. w ciagu 10 dni. od 2 stycznia do 22stycznia mialam ogromny zapieprz i stres w pracy. ostatnia miesiaczke miałam 22 grudnia 2007. ogolnie nigdy nie mam regularnej miesiaczki...3/4 dni to standardowe spoznienie u mnie. no ale teraz mamy 28 stycznia. miesiączka regularnie miała by przyjsc 19/20 stycznia. od tygodnia mam lekkie bóle brzucha. od wczoraj juz sie wzmocnily...mam nabrzmialy brzuch. boli mnie...lapia mnie skurcze.. mam ogromne upławy. sa lepkie i lekko biale. jak rozcienczone mleko. ustalilam z narzeczonym ze jak do srody nie bede miala miesiączki, zrobimy test.ale pisze tutaj moze zeby mnie ktos uspokoil. prosze o odpowiedz.. . :(

Gość lirianna
pomocy:(

Gość wedlug mnie
zbliza Ci sie okres!

Gość lirianna
ktos jeszcze?? błagam:(

Gość lirianna
:(

Gość a moze idz do lekarza
???????? chyba lepsza jego opinia, niz pytac sie na forum:O

Gość lirianna
szukam pocieszenia.... :( w moim stanie człowiek ma 10 000 mysli na raz i nie potrafie realnie spostrzec sytuacji.

Gość lirianna
załamuje sie powoli ze nikt nie odpisuje..nie doradza...chciala bym po prostu wiedziec co o tym myslicie

Gość 2*2
biały śluz często występuje na początku ciąży - po co czekać do środy i się denerwować , zrób test i z głowy.

na forum nie znajdziesz 100%ej odpowiedzi przede wszytkim zrob test i pamietak, ze stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji

Gość lirianna
wiem ze na forum nie bede miala 100%odpowiedzi.ale nawet przypuszczenia wasze dodaja mi otuchy:(

Gość lirianna
otuchy to ja tutaj za bardzo nie znalazłam. no niewazne. postanowilismy wczoraj wieczorem zrobic jednak ten test bo ja juz o niczym innym nie mysalam.ale kochanie moje oczywiscie sie cieszylo ze bedzie dzidzius. ogolnie wyszlo negatywnie. bylam 3 tyg. temu i ginekologa po tabletki. gdybym miala okres regularny to bym je juz prawie 2tygodnie brała:(