niedoświadczona podróżniczka 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Wpisujcie swoje opinie. Jestem niedoświadczona w podróżach więc nie mam porównania, a zdanie sa podzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 28, 2008 w każdym kraju są piękne i kaszaloty tu nie ma co pisać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i do tego holenderki Napisano Styczeń 28, 2008 !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniiia Napisano Styczeń 28, 2008 no przecież wiadomo wszem i wobec, że słowianki, a przede wszystkim Polki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczesliwa mezatka Napisano Styczeń 28, 2008 brrr zalujcie ze nie widzieliscie rodowitych francuzek fujjjjjjjjjjjjj... mer piecdziesiat w kapeluszu, bez tylka bez cyckow krzywe haczykowate nosy brrrrr koszmar.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość latynoski sa naj Napisano Styczeń 28, 2008 smieszy mnie stereotyp ze polki sa najladniejsze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedoświadczona podróżniczka 0 Napisano Styczeń 28, 2008 no ta ostatnia odpowiedź chyba najbardziej mnie satysfakcjonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedoświadczona podróżniczka 0 Napisano Styczeń 28, 2008 tzn ta że polki są najpiękniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Styczeń 28, 2008 białorusinki, rosjanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko dlaczego Napisano Styczeń 28, 2008 polskie aktorki, piosenkarki, dziennikarki, kobiety polityki sa takie brzydkie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfgfgffgfgfgfg Napisano Styczeń 28, 2008 tez nigdzie nie jezdze ale pewnie ladne sa latynoski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek z budowy 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Sposrod Murzenek najpiekniejsze sa Polki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedoświadczona podróżniczka 0 Napisano Styczeń 28, 2008 może Jarek sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach