Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Cienie pod oczyma

Polecane posty

Jak pozbyc się cieni? mam je od dziecka, robiłam badania, ale nic mi nie jest, to chyba taka uroda, ale czy ktoś wie jak się ich skutecznie pozbyc? macie jakieś sprawdzone kremy, żele itp? ps. okłady z rumianku też za bardzo nie pomogły:p:classic_cool:

dobrze cię rozumiem, mam to samo! bez korektora wygladam jak panda!!! podobno bardzo pomagają kremy z wyższej półki przygotowane specjalnie w celu zwalczania cieni, takie gdzieś za 200 zł. Najdroższy jaki używałam był chyba za 60 zł i nic nie pomógł:(( póki co stawiam na korektory!

Gość aldona z płocka
mam to samo niestety .oczy jak panda miś ..brazowe obwódki wokolo oczu ..masakra..jak narkoman i od dziecka mam to

Gość pchlasachrajka
na pewno nie masz problemow z nerkami? jak wyszlo u Ciebie badanie ogolne moczu ?

Maska nawilżająco-chłodząca niwelująca opuchliznę i cienie wokół oczu SORAYA Dzięki ultranowoczesnej formule żelowej maska intensywnie chłodzi, dzięki czemu wpływa znacznie na redukcję opuchlizny pod oczami. ... więcej NA STRONIE www.monimar.pl Serdecznie polecam Nie drogi a fajny kosmetyk

jedyny skueczny krem, ktory likwiduje calkowicie cienie pod oczami to Cernor XO firmy Auriga. Trzeba poczekac na efekty jakies 2 miechy, ale potem jest bomba:D

Gość a ile kosztuje to cudo
Tez mam cienie pod oczami, od dziecka i powieke gorna tez mam ciemna ;) Jako dziecko zawsze wmawiano mi choroby, anemie i takie tam.