malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Wcozraj wyczułam po prawej stronie od kapturka łechtaczki tak jakby guzek... nie boli mnie ani nie swedzi.... jest on raczej miękki i jak go dotykam to przemiezcza sie.... nie ma całkiem stałego kształtu...trudno mi to opisac,czasem musze troche podotykac zanim go znajde.... Patrzyłam po lewej stronie i nic takiego raczej nie znalazłam...Co to moze byc??? czy to jets normlane?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem czy to jest Napisano Styczeń 28, 2008 normalne. Ja tez cos takiego mam. Byłam kiedyś u ginekologa z tym, ale on dokładnie nie wiedział co to jest:( Mnie tez nie boli. Kiedyś miałam jakis czas, potem zniknął. Znów sie pojawił i mam to od ponad roku... nie powiększa się. Jest cały czas tej samej wiekości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 A co Ci dokładnie powiedizla ginekolog?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to znów ja..... Napisano Styczeń 28, 2008 nic konkretnego mi nie powiedział. Sam dokładnie nie wiedział co z tym zrobic. Powiedział tylko zobaczymy czy bedzie jeszcze jak pani przyjdzie na następna wizytę. Chyba powinnam zmienić lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Czy nikt inny nie wie nic na ten temat??? prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 dodam że biore juz piąty antybiotyk od 3 miesiecy poniewaz lecze sie na nawracające anginy... moze to ma cos wpsolnego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 nie wiem czy to wazne ale mam 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Widze że więcej odpowiedzi nie dostane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Blonga Napisano Styczeń 28, 2008 umierasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 bardzo smieszne, ja sie martwie a Ty sobie ze mnie zarujesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwa22 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach