Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paoolaaa

jak depilujecie owlosienie w miejscach intymnych??

Polecane posty

Gość paoolaaa

oczywiscie pytanie do kobiet :P

Gość paoolaaa
chodzilo mi o to czym?? no ja uzywalam golarki ale strasznie szybko wloski drastaja i sie robie ''kujaca'' ochydne to jest...ale po depilator bym chyba nie siegnela...

Gość golarka
ja raz sięgnęłam. I wystarczy jak dla mnie....Wyskubałam 3 włosy, cierpienie straszne.

Gość jednorazówki

jest pełno już takich tematów ja osobiście gole się maszynką co jakiś czas. Zawsze po goleniu stosuje jakiś krem nawilżający z tego co slyszalam depilatorem strasznie boli ale zdarzają się dziewczyny, które sie do tego przyzwyczajają

Gość paoolaaa
domyslam sie i nigdy nie sprobuje...ale jak inaczej...powaznie golarki uzywacie? przeciez i dokladnie sie nie usunie i na 2 dzien juz odrastaja...? kolezanka mi powiedziala ze ona uzywa pesety:)ale jakos nie wierze ze moze siedziec przez godz i sobie wloski wyrywac:D

Gość Janina80
Po prostu trzeba strzyc włoski bardzo krótko, np. nożyczkami, daje to podobny efekt, a mniej boli jak odrastają i tak nie kłują. Chyba, ze chcesz całkowicie goła skórę... To musisz cierpieć

Gość harriett
ja nie depiluje, mam picze jak busz

Gość theblackcat
ja tez zazwyczaj tylko przycinam. Bede miała kase to pewnie pojde na laser, bo to chyba jedyne w miare rozsadne rozwiazanie.

Gość tez mam z tym maly problem
bo po jednorazowkach, mimo chlodnej wody lub stosowania przed pianki do golenia a po kremu robia mi sie takie drapiace kropki, no i odrasta po 2 dniach;/

Gość paoolaaa
hah...ciekawe jak zebami:D a mnie odwalilo i wzielam sie peseta:) nawet nie boli ale ile to trwa.... i jeszcze nie sknczylam..ale jaki efekt bedzie jak po depilatorze:) chyba mi na mozg padlo ale czego sie nie robi dla facetow...i dla siebie tez oczywiscie

Gość paoolaaa
a nie boli Cie jak depilatora uzywasz??? i dasz rade depilatorem wszystki wloski usunac??ja bym nie mogla, bol nie sprawia mi az takiej przyjemnosci...:)

Gość a jak penseta
chwytasz u dołu i rwiesz? auć..! nie wyobrazam sobie ;(

ja się golę zardzewiałą starą brzytwą...po czym stosuje delikatny peeling z soli i odrobiny denaturatu :O

Wcześniej zawsze używałam maszynki, ale ostatnio spróbowałam depilatorem... Boli jak cholera :O Ale dałam radę :classic_cool: Teraz spróbuję pastą cukrową, podobno mniej boli.

Gość ja tam wole młodszych
Depiluję zwykła maszynką jednorazową,taką do delikatnej skory.Robie to co drugi dzien ale ostatnio nawet codziennie

Gość maszynką a
a potem jakis krem? jaki? i mozecie mi podac firme plastrów do depilacji tych miejsc? btw, ile trwa usuniecie wszystkiego tam penseta? ;-)

Gość paoolaaa
no mi zajelo godzine ta peseta w miedzyczasie ogladalam tv...wiem troche chore ale zato efekt super...a jak tam ''na dole'' wyrywalam bo ktos pytal to owszem bolalo ale na pewno nie tak jak depilatorem..a zauwazylam ze mniej boli jak sie scisnie tak jakby sie chcialo wycisnac wloska i w tym samym czasie wyrwac peseta...pobolalo troszenke ale juz nie mam problemu wloskow na jakis czas:)

Gość zosiasamosia.098
i jest całkiem "gladko?" kurcze..godzina to szybko! tylko nie wiem, czy ja sie do wszystkich ktore chce wyrwac" dostane" :P

Gość paoolaaa
haah no mi jakos sie udalo...ale nie wiem jak bedzie nastepnym razem tzn jak beda rosly i czy tez tak samo pojdzie...zobacze, moze troszke wiecej niz godz moze z poltorej. Jest gladko troche zaczerwieniona skora ale smaruje kremem, nic mnie nie piecze ani nie swedzi zadnych czerwonych kropek jak mi sie nie raz po maszynce zdarzylo..no ale kazdy sie depiluje jak chce:D