Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgusss

20 - latka ... walka z kg

Polecane posty

Gość Olgusss

Nareszcie do mnie dotarło do jakiego stanu się doprowadziłam :( Przy wzroście 167 cm - 88 kg ... istna rozpacz ... a mam dopiero 22 lata :/ Choć fakt faktem zawsze byłam gruba .. ale nie aż tak :( Dziś 3 dzień jestem na diecie ... i mam za sobą 2,5 kg mniej ( ale to pewnie za to, że mam pusty żołądek ) Mam nadzieję, że mi sie uda tak do 68 kg zejść ( 3 lata temu tyle ważyłam po kilkomiesięcznej diecie z podobnej wagi i wówczas bardzo dobrze się czułam, choć późniejsza choroba i leki zaprzepaściły moje starania :( ) Czy któraś z Was, może jest w moim wieku i też ma podobne problem ? A może też właśnie na diecie ?? Pozdrawiam :)

Gość bloomka
ja mam 20 lat i 71 kg . od jutra kopenhaska:(

Gość byle do wiosny
ja mam 20 lat 155 i 54 kg wagi..dziś zaczęłam kapuścianą..zobaczymy jak to będzie

Gość Olgusss
Kopenhaska stosowałam 3 lata temu ... i wtedy udało mi się za jej pomocą zrzucić tylko 4 kg Na kapuścianej nie wytrwałam ... :/ Wiele innych diet też stosowałam... ale jedna jest najlepsza ... po prostu prawie nic nie jeść ... kiedyś przez miesiąc żyłam codziennie na jednym dużym jogurcie i sporej ilości wody plus sporo ruchu i naprawdę sporo kg wówczas mi ubyło .. Ale nie wiem czy teraz też dam tak rade ...

Gość Daydreem
witam!! Olguss można się do ciebie dołączyć? Potrzebuje wsparcia bo samej ciężko.

Gość Daydreem
chcę zrzucić kilka kilo. zwłaszcza pozbyć się wielllkich ud i zrzucić trochę z pośladków. mam figurę gruszki i wszystko wchodzi mi w dolną partię ciała

mam 20 lat, 167 cm wzrostu i waze 64 kg. KOSZMAR! Muse schudnąć. Chce kupić therm lineII + dietka + ćwiecznia.Robił ktoś juz tak???

Gość Daydreem
nie chce przejść na drastyczną diete bo w moim wykonaniu to nie reale. postanowiłam powoli rozsądnie - nie chcę mieć efektu jo-jo. na początek zrezygnować ze słodyczy (trochę ciężko bo je uwielbam pod każdą postacią) łąćznie z zaprzestaniem słodzenia herbaty. ostatni posiłek góra do 18, a ak nie wytrzymam owoc. dużo płynów zwłaszcza woda z cytryną i podstawa ćwiczenia.

Gość Daydreem
Witam Malinka. moja znajoma stosowała therma line, z jej doświadczenia wiem że na dobre to jej nie wyszło. tylko że ona ostrą dietę miała i to w dużej mierze "popsuło" jej żołądek

Gość tak ale forte 3 x dziennie
diety nie pomagaja i za dlugo trwaja zeby zrzucic pare kilo to tylko wysilek fizyczny i to najlepiej biegi dlugodystansowe

JA nie chce drastycznejdiety. Wiesz okres mi się zatrzyma itd, chyba bym zawału dostała. Moj facetdoprowadził mnie do takiego stanu... Hmm przytyłam 8 kg przez 4 latka, bo ciągle mnie zabierał na pizzeitd, kupowałmi słodycze, a teraz ma zakaz i bedzie zamiast tego kupował mi owoce :-) hahaha

Gość Daydreem
ha ha ha. prawidłowo. niech facet się teraz postara i cię dopinguje ale z uczuciem. :)

Nastraszyłam go że zaczne chodzić na basen i siłownie (on jest cholernie zazdrosny haha) i zgodził się na nie kupowanie mi słodyczy itp. hahahah!

Gość Daydreem
Olgusss damy radę jak nie my to kto. trzeba walczyć o swoje. jutro zaczyam ćwiczyć ostro i delikatne jedzonko. zmykam. do usłyszenia

a ja mogę się przyłączyc?? mam 22 lata. 166 cm i 60-64 kg w zależności co jem:( tragedia,

Gość Olgusss
Dziś jestem 4 dzień na diecie ... motywację mam sporą ... z dnia na dzień coraz większą ... więc ogólnie jest dobrze... Dla poprawienia humoru kupiłam dziś sobie spódniczkę ale taka do której jeszcze muszę dobre kilka kg schudnąć .... A dziś już rano było 84,7 :) Pozdrowionka ;)

hej:) ja mam 179 i okolo 77-78kg:( do konca maja chce osiagnac 67 kg..:) damy arde:) malinka- - ja takim sposobem zeszlam 9 kg teraz tez bede brac therm line II + dietka i cwiczenia:) pozdrawiam

Gość 20
Wchodzę tutaj pierwszy raz Jakoś tak się zmobilizować ... jestem na diecie od 9 lutego nie ważę się nie mam nawet wagi ale mierzę w pasie w najwęższym miejscu i w oponie bo zależy mi właśnie na schudnięciu z brzucha ... 9 lutego miałam 101 zeszłam przed świętami do 93 a teraz sie mierzę i mam 97 znów ;/ jestem zła to przez święta odpuściłam no i do tego mam swoje dni więc może to woda w organiźmie też .... nie stosuje żadnych diet cud co robiłam przez swoje krótkie życie ...i mimo tego że wróciło kilka zrzuconych cm nie poddaję się dawniej bym odpuściła ale dojrzałam do tego i jestem tak zdeterminowana bo nie mam zamiaru jako 20 latka nie cieszyć się młodością ! moim marzeniem jest może głupim ale jeden raz w życiu chociaż wyjść na plażę w stroju 2 częściowym, którego nigdy na sobie nie miałam i nie wstydzić się !!! powiedziałam sobie teraz albo nigdy aż sama siebie podziwiam ... tylko po świętach ciągle mnie coś kusi i nie chce przejść .... a już tak dobrze mi szło .... niech mnie ktoś opierdzieli proszę :>> chyba tego potrzebuję ... pozdrawiam wszystkie Panie

Gość 20
Olguusss ja jestem z Tobą podobnie powinnam schudnąć dość sporo ... Dołują mnie wasze niektóre wypowiedzi np wzrost 167 załóżmy i 64 kg to raczej dobra waga ...no ale ok trzeba sie dobrze czuć ze samym sobą .... choć to flustrujące czytać

Gość 20
DO MALINKA ... nie radzilabym kupowac dopalaczy tylko postarac sie zrzucic kg na samej diecie bo po jakims czasie waga zawsze sie zatrzyma...no i gdy bedziesz an samej diecie i zatrzyma Ci sie waga to odczekaj 2/3 tyg na samej diecie nadal bo moze ruszyc znowu jesli nie ruszy to wtedy dowal wiecej cwiczen i spalacze do tego i schudniesz jeszcze wiecej ... a tak to Ci sei zatrzyma na dopalaczach i co dalej ? juz nic Moje zdanie i doswiadczenie :)

Gość misia kolargodzilla
jesli moge doradzic skuteczna diete to amerykanska jest dobra ja schudlam na niej przez 3 dni 1,5 kilo innym razem 2 kilo w 4 dni.