Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgubyvbyi

anal boli?dziewica

Polecane posty

I to jest chore................. i to bardzo dziewczyna chce zacząć od czegoś co jest którymś, dalekim i bardzo śmiałym krokiem w edukacji seksualnej ..... to jest to co powinno być tylko w kontakcie z partnerem na wyższym etapie kontaktu między dwoma osobami. Zaufanie więź i bezpieczenstwo......... Czytają kafeterię m/in wypowiedzi jarków i innych prawiczków i tak jawi im się świat. A to jest nieprawda kafeteria to jest świat wynaturzony

ja myslałam ze raz mnie rozerwie aż mi krew poszła za pierwszym razem a bolało jak niewiem

Gość Ile masz
lat Bloom?17nascie?

Gość czaczaczaka
prawiczek nie udzielaj sie nikt Ciebie nie pyta ;] nie powinienes sie z nikim wiazac.. kobiety to same zło :D juz zaczynasz dzialac mi na nerwy :D a co do analu to tez chcemy sprobowac;) dzis same paluszki.. juz bylo niesamowicie! az sie nie moge doczekac kiedy wsadzi mi go .. ciekawe, czy to prawda ze orgazmy ponad wszystko .. :) ps- dzis bylo cudownie;D

Najważniejsze że będziesz dziewicą: www.cuntbucket.com/wp-content/uploads/2007/05/allinternal_sophie_30-copie.jpg :)

Gość szczry i bezwzgledny
prawiczek moze pasuje ale ty do zadnej nie pasujesz.. jestes frajerem :) ciao

Gość gość
Długo długo nie lubiłam analu, ale odkąd zażywam środek FlibroActiv (kupić można tutaj: http://flibroactiv.com?p=o36j ) anal naprawdę sprawia ogromną przyjemność! Orgazmy analne są bardzo intensywne, całkiem różne od pochwowych. Mój facet również jest wniebowzięty :)