Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_niepewny

Specjalista czy jak? PROSBA O POMOC

Polecane posty

Gość Marek_niepewny

Proszę o pomoc. Podczas sexu dochodzę tylko w pozycjach tylnych. Często moj ptak wygląda po stosunku jak po westernie - obolały, zaczerwieniony i niezdolny juz do dalszej walki bo ... mnie boli. Czego to jest wina? Podczas sexu oralnego jak kobitka dotyka delikatnie językiem czubka żołędzia to ja tego nie czuję. Jakieś mocniejsze ruchy dopiero odczuwam. Czy to wina że często sie masturbuje i masturbowałem? Doszło do tego że nie wiem jak się moja kobietka stara czesto nawet w trakcie orala nie dojdę. Tylko pozycje tylne i penetracja i to czasami u mnie trwa dość długo. Wiem że muszę zaprzestać masturbacji ale czy wizyta u jakiegoś specjalisty pomoże mi wyjść na "prostą"? A może mieliście podobnie? Mam chyba wyuczone nawyki podczas masturbacji i dzięki nim mogę dojść. Pomóżcie. Doradźcie. Dodam że w trakcie masturbacji nawet jak robie to delikatnie to czasami (nie zawsze) ale często mój mały jest zaczerwieniony :/

Gość theblackcat
Najpierw sprobuj sie nie masturbowac, a potem idz do specjalisty.

Gość Marek_niepewny
Jest jakaś szansa na pozbycie się nawyków? Dodam że całkowicie sie od masturbacji wstrzymuje już kilka dni. Wiem to głupie że mam dziewczynę a to robie ale to uroki związku na odległość. A ja mam potrzeby.

Gość theblackcat
Moze jesli juz musisz to sprobuj jakos delikatniej- nie wiem jestem kobietą, ale moze gdybys go posmarował czyms bardziej poslizgowym to by sie nie przyzwyczajał do duzego tarcia.

Gość Marek_niepewny
Możliwe że to byloby ok. Ale chyba udam się do urologa najpierw.

Gość malibu123
siemka jak bedziesz juz po wizycie to daj znac gdyz...mam dokladnie ten sam problem z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Marek_niepewny
Narazie zaprzestane masturbacji ale to definitywnie. Z tego co wyczytałem to z partnerem moze byc konieczna wizyta u specjalisty i da się z tego wyjsc. Ale jesli juz znamy skale problemu to juzpolowa sukcesu :) Badzmy dobrej mysli.