Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawowa pomarańcza

grafomanie psycholu!!!-jesteś tu?

Polecane posty

Gość kawowa pomarańcza

Gość kawowa pomarańcza
jest cool!!!

Gość kawowa pomarańcza
?

Gość a kto to jest ten grafoman
psychol i co on robi co grafomanuje??????

Gość kawowa pomarańcza
pisze super wiersze

Gość kawowa pomarańcza
pisze super wiersze

Gość kawowa pomarańcza
Rzucam się z rykiem na poduszkę i kopię kołdrę nogami. Nie potrafię zrozumieć dlaczego jestem taka samotna. Uderzam głową o ścianę, płacząc naprawdę bardzo głośno. Naprawdę głośno. nie rozumiem tego dlaczego dlaczego? dlaczego odszedłeś rycerzu ach bogobojny przyjdź i przytul me łono kruche oczy, jakże kruche idę na dyskotekę światła lamp tną moją twarz dlaczego nikt nie podchodzi? dlaczego nikt mnie nie widzi? tu jestem! podejdź rycerzu i przytul me piersi weź je w dłonie i gnieć podbijaj je jak piłki żeby skakały nad moją głową wyżej, wyżej! pięć gruszek na stole mym zjadłam jedną są cztery druga i trzecia zniknęła w przepastnym brzuchu mym czwarta i piąta wyglądają jak moje piersi tak samo zielone jak wygląda ten wasz cudny świat? jest kolorowy i piękny czy pełen zimna i szarości? nie lubię chodzić na dyskoteki bo są tam szczupłe dziewczyny niczem chwalebna cudem katorga

Gość kawowa pomarańcza
o ja tak, nie boję się tego powiedzieć wyszłam na balkon i krzyknęłam kim jestem kim jestem! grafomanem psycholem! moje piersi opadły rycerz nie przybył Piersi opadły gdyż, jak napisałam, stałam na balkonie. Opadły do parteru. Był to tak zjawiskowy widok, że zaraz napisałam o tym wiersz: Piersi łup słychać huk prawie spadłam w dół sąsiad och jaki szok długie piersi mam patrzę w dół brak mi tchu bo trupa widzę tam piersi me zabiły go robiąc chlap chlap chlap

Gość kawowa pomarańcza
brend niu poezja zróbcie tutaj miejsce mi bo biały wiersz zróbcie tutaj miejsce dziś i spieprzył się! Powstał rym, niedobrze?!! powstał tym... no przypadkiem! rada jestem, zawołam matkę zjemy razem papierek po milce bo za dużo kalorii ma czekolada a wy krew mą wypijcie a ja wam za to zadrę zada żenada?

Gość kawowa pomarańcza
Wskazówki zegara a ja okna myje skaczę po dachach jak kot wrony lecą do ciepłych krajów bo tu zimno i bezrobocie parzy Szukam twoich rąk na poduszce wgnieciona kartka ze słowami babce myje drzwi potem narąbię drwa duże słońce nad moją głową gdzie jest taki co lubi zwierzaki pije wino obok kino jak pięknie jak kaczka huczy a drożdże rosną w piecu jestem fajna jak ropucha siedząca w tataraku jestem miła jak Pronto do mebli jestem ładna jak karzeł skaczący po drzewach jestem piękna jak kurze jajo a ty jesteś głupi jak paznokieć jesteś niemiły jak truskawka na jesień jesteś brzydki jak stara baba na targowisku u mnie za domem jesteś szpetny jak kartofle z maślanką odczep sie blerwo bo psami poszczuje wynocha jajniku won a ja płaczę delikatna ma skóra krwawi a ja czuje bóle

Gość kawowa pomarańcza
szukam księcia swego biegam naga po mieście i płaczę płaczę wniebogłosy to nic że ludzie się śmieją.. teraz me ciało zdobią kurze pióra przyklejone na Super Glue na głowie mam czerwony grzebyczek z papieru sztuczny plastikowy dziób teraz już nie płaczę! teraz biegam krzycząc: ko ko ko ko jestem ptakiem nielotem! ptakiem! kurą! piękną kurą! odlecę kiedyś i znajdę cię

Gość kawowa pomarańcza
gdzieżesz rycerzu gdzież aby piersi me podrzucać jak piłki wysoko nad moją głową przybądź maltretuj mnie maltretuj!... odbijaj moje piersi od rakiety do tenisa Poszłam do kościoła ugryzła mnie pszczoła Poszłam po towar ugryzł mnie komar Poszłam po jabłuszka ugryzła mnie muszka Ty mnie tez gryziesz jak owad wiec sie odwal Na twoje miłości wywalę złości Jak pięknie na dworze skarpety w koszu a buty w szafie odczep no sie wytrzyj sie po nosie bo masz brudny.

Gość kawowa pomarańcza
Maniek jesteś jak rośiczka----> to fanclub grafomana psychola!!

Gość kawowa pomarańcza
ciekawe gdzie nasz kochany grafoman p.

Gość i nr gg do autorki
o ja normalnie szok

Gość więcej więcej dajcie więcej