Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violette

Tabletki po których można stracić na wadze!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Moja przygoda z antykoncepcją hormonalną trwa już pół roku. Najpierw były to Yasminelle [wystarczyło jedno uderzenie w rękę, żeby pojawił mi się siniak na pół ręki dosłownie FIOLETOWY, a waga w normie], potem Harmonet [przytyłam 8 kg w ciągu dwóch cykli!!!] a teraz cilest. I tak z wagi 54 kg skoczyłam po tabletkach na 62. Chciałabym się pozbyć tych kilogramów. Cilest jest OK, aczkolwiek czuję się po nim ociężale. Czy wiecie, po jakich tabletkach mogłabym troszkę schudnąć? Z góry dziękuję za odpowiedź. : ) P.S. wiem, że tabletki na każdego działają inaczej, a jednak chcę się podpytać i \"testować\" aż natrafię na odpowiednie.

Gość mada552
też chciałabym uzyskać odp na to pyt... Brałam Cilest przez 3 cykle- przytyłam jakieś 6 - 7 kilo i mam strzszny cellulit;( teraz lekarz przepisał mi novynette, ale boję się , że znowu przytyję..

Gość Karolina Piotrowska
Miałam ten sam problem i kupiłam sobie w aptece cukierki z pokrzywy. Poprawiają przemianę materii. Jak dla mnie to działają. Możecie spróbować.

A to nie koliduje jakoś z tabletkami? Ja dopiero zaczęłam brać ale strasznie się boje, że przytyje. :(

Gość gość
zamiast tabletek troche ruchu i jakiś suplement wspomagający np Aqua Slim