Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theblackcat

Pytanie do dziewczyn!!!!bez głupich komentarzy

Polecane posty

Gość theblackcat

W jakim wieku pierwszy raz poszłyscie do gina? i co was do tego skłoniło? ma ktos tak jak ja, ze sie boi lekarzy?

Gość ja poszlam w wieku 17 lat
bo myslalam ze jestem w ciazy

Gość 18 lat
bo juz musialam, niestety, problemy dziedziczne :/ ale to sprawa indywidualna, znam osoby ktore poszly juz w wieku lat 14, bo tez musialy :P jesli "tam" dzieje sie cos nipokojacego to powinno sie pojsc. a jesli nie to tak czy inaczej mysle ze przed 20 to dobry czas zeby sie wybrac, tak zeby upewnic sie, ze wszystko jest w porzadku.

Gość Mishaaaa
nie bylam jeszce . ale za niedlugo przyadloby sie isc.

Gość ja poszłam jak miałam 13 lat
bo chciałam sprawdzić czy wszystko ok. No i się zastanawiałam, czy jak mam pryszcze, to powinnam brać hormony:D Taka głupia byłam trochę;) I miałam okres w wieku 10-11 lat, więc już ponad 2 lata, chciałam zobaczyć, czy wszystko gra, bo okres miałam nieregularny.

Gość theblackcat
To mnie troche uspokoiłyscie, bo juz myslałam ze tylko ja nie mam tego za soba. Wszystkie moje kolezanki w wieku 17lat juz miały to za soba, nawet jak jeszcze nie uprawiały sexu... No mam jeszcze troche czasu:) na szczescie...

Gość 18 lat
a bac nie ma sie czego ;) wystarczy pomyslec, ze to po prostu zwykle badanie ;) tak jak u innego lekarza ;)

Gość 16 lat
bez powodów, chciałam sprawdzić czy wszystko ok

Gość theblackcat
Ja wiem ze tak jak u innego lekarza, ale ja zwykłych lekarzy sie boje(wstyd sie przyznac, ale jak mam isc to ide z mamą, mimo ze juz pełnoletnia). Boje sie ze jakis niemiły bedzie czy cos...

Gość magda3333
20 lat , bo sie okres spóźniał.

Gość salamandrrra
14 lat - miałam torbiel, lekarz juz wtedy zaproponowal mi tabletki anty zeby zapobiedz pojawieniu sie nowego torbiela ale odmowilam bo wiedzialam ze bym od razu zaczela wspolzyc...od 16 roku zycia min raz na pol roku (kontrola czy wszytko ok i po tabletki anty)