Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiiiii

jak czesto maz mowi ze cie kocha?

Polecane posty

Gość magiiiii

ja juz jestem z moim mezem 4 lata po slubie.Ale cały czas mówimy sobie ze sie kochamy...on ptrafi mi to powtarzac nawet kilkanascie razy dziennie.Czy wasi mezowie tez wam o tym mowia?

Gość moj wcale nie mowi
ale mi to zupelnie nie przeszkadza. I tak wiem, co mysli.

Gość Rasputinka
Moj milosc okazuje czynami. gadac to se kazdy moze ale pokazac to w sposob konkretny to dopiero sztuka.

Gość magiiiii
ale wydaje mi sie ze miło jest gdy mezczyzna jest wylewny i nie wstydzi sie swoich uczuc.

Gość nnnnnnnn
mi mówi to od 7 lat po kilka razy dziennie i czynami też mówi :)

Gość magiiiii
moj maz tez okazuje mi miłosc jest czuły i kochajacy... wiem ze mnie kocha i czuje sie szczesliwa gdy mi mowi KOCHAM CIE

Gość 344
" miło jest gdy mezczyzna jest wylewny i nie wstydzi sie swoich uczuc." tak? A mi sie wlasnie wydaje, ze jak facet pokazuje uczucia, to jest niemeski, to odrzuca kobiety.

Gość magiiiii
kiedys mielismy mały kryzys małzenski...i wtedy kochał sie ze mna i wogole zachowywalismy sie jak by nic sie nie działo złego ale nie mowilismy sobie o uczuciach i w tym wszystkim to było dla mnie najgorsze

Gość magiiiii
344 tzn. ze jak mezczyzna mowi ze cie kocha i ze jestes dla niego wszystkim to tak nie mysli?

Raczej nie słyszę tego często. Czasem sprawia, że w to wierzę a czasem trzyma na dystans.

Gość 344
nie w tym rzecz, po prostu facet nie powinien mowic o swoich uczuciach

Gość magiiiii
wydaje mi sie ze nie kazdy mezczyzna jest wstanie rozmawiac o swoich uczuciach...oni wola udawac twardzieli a ja mysle ze ten ktory mowi o tym co czuje jest prawdziwym mezczyzna.

Gość bez sensu7776
jak to nie powinien???magiiii-cudnie. u mnie jest identycznie-a moj facet jest bardzo meski

Gość 344
mi tez sie tak zdawalo, ale dla kobiet to jest niemeski. Poza tym, kobiety lubia sie czuc niepewne (kocha, czy nie kocha?). A jak powie, co czuje, to podaje wszystko na tacy.

Gość bez sensu7776
344-chyba musisz byc facetem piszac takie bzdurne teorie....nie znam kobiety,ktora lubi czuc sie niepewnie a poza tym te slowa sa poparte czynami

Gość 344
tak, jestem facetem nie, to nie sa bzdurne teorie

Hehe, obawiam się, że to jego już taki sposób bycia. Ile w tym prawdy, ile pustych słów wie już tylko on... Trudno, by kilkanaście razy dziennie poczuć przypływ uczuć do kogoś. Widocznie myśli, że tak powinien robić, za tym nie musi kryć się nic głębszego...

Gość hehehe11112
jerry-skoro dla ciebie wyznanie kochajacej osoby to sposob bycia......wspolczuje.pewnie nigdy nikt cie naprawde nie kochal.

Widocznie uważa, że na tym polega miłość, na mówieniu: kocham Cię. Facet pielęgnuje swoją miłość najwyraźniej :-D Gorzej jak Ci się to w końcu znudzi i spojrzysz na to troszkę inaczej...

Wybacz, ale ja swojej kobiecie też mówię co do niej czuję, ale niekoniecznie jak automat powtarzam w kółko to samo zdanie... Miłość można i nalezy wyrażać na wiele sposobów. To pachnie pozerstwem po prostu i jest duża szansa, że zrobi się nijakie, nic nie znaczące i nudne.

Gość magiiiii
ja wiem ze moj maz mnie kocha ...ale gdyby mi o tym nie mowił to moze nie zdawałabym sobie sprawy jakim wielkim uczuciem mnie darzy.jestem z nim szczesliwa.i ciesze sie tym ze okazuje mi swoje uczucie duchowe.

Znam wiele różnych z życia wziętych przypadków, nawet takich, gdzie mąż powtarza żonie, że ją kocha (kochając inną), bo uważa, bo chce być dobrym mężem, a tak przecież postępuje dobry mąż... :-D Od wypowiedzi tytaj tchnie niestety dziecinadą...

Gość hehehe11112
czytaj uwaznie-one nie pisaly ze ich mezowie tylko o tym mowia...

Gość magiiiii
gdyby ktos cie traktował powierzchownie byłbys zadowolony? codzienne obowiazki domowe potem nr.z zonka bez głebszych uczuc! czy to jest fascynujace. wiec po co brac z kims slub....? to tez jest okazanie miłosc bo slub koscielny bierze sie z miłosci prawda?

Ło matko! Ja wolę, kiedy widzę miłość w oczach swojej kobiety, kiedy nie potrafi ukryć radości, że mnie widzi, kiedy np musiałem wyjechać, kiedy wyraża swoją miłość akceptacją i szacunkiem dla mnie, kiedy mnie pragnie. Każdego dnia, w drobnych gestach, słowach, spojrzeniach pocałunkach, w trosce o mnie, w przyjaźni. Te wyświechtane słowa to jeszcze nie okazywanie miłości. Mówić każdy potrafi.

Gość magiiiii
wolałbys zeby twoja zona nie mowiła ci ze cie kocha?

No cóż Autorko, złapałaś Pana Boga za nogi! To właśnie chciałaś usłyszeć, prawda? Dobranoc wszystkim.