Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiiiii

jak czesto maz mowi ze cie kocha?

Polecane posty

Gość do magii
o przepraszam, ja jestem kobietą i nie rozumiem, jak można być tak dziecinną i naiwną nie uogólniaj, Jerry ma rację, Magii jest idealną kandydatką na zdradzanie i oszukiwanie, tylko współczuć :( :O

Gość patniu
Ja z Moim Ukochanym jesteśmy razem już prawie 3 lata:) Powtarzamy sobie że się kochamy ojjj mnóstwoo razy w ciągu dnia:) Mój Ukochany powtarza mi bardzo często i bardzo wiele razy w ciągu dnia,że mnie kocha i jak bardzo mnie kocha:) Okazuje to równiez dodatkowo w inne niepzrewidywalne sposoby:) Wspaniale czuć się tak docenianą i kochaną:)

Gość joji747
wszyscy,ktorzy cie krytykuja na pewno nigdy nie mieli partnera ktory kochal je naprawde-pewnie mowil im to 30 razy dziennie a potem kopnal w dupe dlatego sa zrazeni haha. nie rozumieja ze tu nie chodzi tylko o slowa a tobie to narzucaja.nie przejmuj sie-moj mi to mowi milion razy dziennie po dlugim czasie i to nie sa tylko puste slowa a wyznania poparte czynami.wiec ZAZDROSNICY-ruszyc dupska i poszukac prawdziwej milosci a nie nawijac o zdradzaniu i oszukiwaniu bo widac ze nic nie wiecie w tym temacie i nie dociera do was ze to nie tylko puste gadanie ale co wy o tym wiecie............NIC

Gość ilona m
wiecie co.słowo kocham jest takim słowem,które potrzebuje kazdy z nas.Obojetne czy to mówi kobieta czy mezczyzna!!!Mam chłopaka i jestesmy ze soba juz troche czasu i słysze słowo ,,kocham cię'' słyszałam tylko wtedy jak był pod wpływem alkoholu.Kiedy jest trzeźwy nic nie mowi i nawet nie reaguje na moje słowo ,, kocham cię"!!! jest dla mnie czuły i wogóle ale brakuje mi tego słowa.Nie chce to słyszec co dzień lub co chwile,po prostu chce usłyszec to słowo ale po trzeźwemu.Mam po prostu obawe,że nie jest on wylewny i wstydzi się swoich uczuc dla tego może ,, kocham cię' jest dla niego zbyt oczywistą deklaracą!!!!po prosty każdy pragnie usłyszec to słowo i czuć,że naprawdę ktos nas pokochał...

Gość ilona m
wiecie co.słowo kocham jest takim słowem,które potrzebuje kazdy z nas.Obojetne czy to mówi kobieta czy mezczyzna!!!Mam chłopaka i jestesmy ze soba juz troche czasu i słysze słowo ,,kocham cię'' słyszałam tylko wtedy jak był pod wpływem alkoholu.Kiedy jest trzeźwy nic nie mowi i nawet nie reaguje na moje słowo ,, kocham cię"!!! jest dla mnie czuły i wogóle ale brakuje mi tego słowa.Nie chce to słyszec co dzień lub co chwile,po prostu chce usłyszec to słowo ale po trzeźwemu.Mam po prostu obawe,że nie jest on wylewny i wstydzi się swoich uczuc dla tego może ,, kocham cię' jest dla niego zbyt oczywistą deklaracą!!!!po prosty każdy pragnie usłyszec to słowo i czuć,że naprawdę ktos nas pokochał...

Gość Dorka S.
nie zapomina o tym słowie... ale on mówi nie tylko słowami... potrafi mi przynieść do domu jakieś trawki, pałki wodne... bo po drodze je zobaczył i pomyślał, że mi się spodobają, robi mi rano kawę, czasami upichci ciasto... co prawda to drugi mąż, ale dopiero żyjąc z nim poczułam się kochaną kobietą i wiem co to znaczy, wiem jak facet okazuje miłość i przywiązanie

Gość nigdy tego nie usłyszałam
choćjestesmy małżeństwem od blisko 20 lat. Wiem że mnie kocha , ale wydusić tego nie potrafi . Ja tez tego nie mówie , poprostu dbam o niego. Czasem chciałabym usłyszeć magiczne kocham.....