Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OneProblem

problemy z potencją w wieku młodzieńczym

Polecane posty

Gość OneProblem

Witam. Mam 18 lat i pewien problem. Przez ostatnie 3 dni mam problemy z osiągnięciem wzwodu oraz utrzymaniem go przez dłuższy czas, jeśli uda się go jako tako postawić ;/ Nie odżywiam się inaczej, niż wcześniej, nie prowadzę innego trybu życia, nie przeżywam jakiegoś większego stresu , niż zazwyczaj, nie choruję na nic, co mogłoby spowodować takie problemy... Przez ostatnie 5 dni temu odczuwałem duże zmęczenie oraz senność w ciągu dnia. Moja dziewczyna jest trochę podłamana, ja też, ponieważ po prostu nie chce stać...bez żadnych czynników...Wie ktoś może o co chodzi?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bedziesz miał ten problem już do końca życia :P:P

Gość OneProblem
ale pocieszenie

Gość OneProblem
nikt nic nie wie na ten temat?? to na pewno przejściowe, to wiem, ale co zrobić, żeby minęło jak najszybciej? myślę, że to zmęczenie...

Gość OneProblem
to wyzej podszyw :P ale inteligentni ludzie rozpoznaja podszywy, wiec nie bede wiecej pisac, jesli ktos znow napisze pod moim nickiem.

Gość gsffdg
ja się nie znam ale wydaje mi się że może to (jak i inne symptomy) zwiastować problemy z krążeniem

Gość OneProblem
problem z krążeniem to raczej nie jets, bo jestem akywny i uprawiam sporty.

Gość OneProblem
nie ma tu nikogo normalnego, kto moglby sie sie wypowiedziec? poki co, to tylko gsffdg okazal sie normalny, reszta same docinki

Gość titimd
kiedys nie bylo z tym problemu?

Gość Stunter92
Jedź dużo jajek , jajecznice , smażone czy coś w tym stylu ... poważnie ... P.S. Jak już chcecie coś napisać to piszcie coś mądrego !

Gość jerhfbehjfbhejrfbhfb
a moze po prostu nie masz ochoty na swoją dziewczynę???

Gość OneProblem
titimd - nie, nie było nigdy. To dzieje sie pierwszy raz. jerhfbehjfbhejrfbhfb - absolutnie nie. Stunter92 - dzieki jakis tam facet - oby nie

Gość ergot
Ludzie, facet ma problem dopiero trzy dni. NIech poczeka. Drobna, ehem, niedyspozycja moze sie zdarzyc kazdemu. I przyczyna nie musi byc fizjologiczna.

Gość OneProblem
nigdy nie miałem żadnych problemów z cukrzycą, więc mam nadzieję, że to tak, jak mówi osoba powyżej drobna niedyspozycja, choć mnie martwi

Gość OneProblem
mhh no niby dzis wieczorem wrocily mi meskie sily dosc solidnie wiec mam nadzieje ze jutro nie bedzie problemow :P moze to koniec mojej nie dyspozycji