Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrubaMarta

Moja koleżanka zdradza swojego męża

Polecane posty

Gość GrubaMarta
No właśnie, między nimi więc powinien wiedzieć co się dzieje.

Wiesz co to zależy kim jest dla Ciebie mąż tej koleżanki .... Faktycznie czasem nie warto się wtrącać ... Porozmawiaj z koleżanką i poproś żeby nie opowiadała ci o swoich podbojach z kochankami :o A jeżeli dalej będzie starała się na bieżąco wprowadzać Ciebie w swoje małżeńskie sprawy jak i również zdrady to zagroź jej że powiesz mężowi :p

Gość GrubaMarta
Nie uważacie, że on powinien wiedzieć?

Gość skaza
jakie matoly tu siedza...jak kilka tygodni temu byl temat, ze facet wie...ze jego byla zdradza jej obecny facet..to wszystie baby kszyczaly powiedz jej...ona musi wiedziec!!...ze to nie w porzadku!!...a jak chodzi o faceta to ma siedziec cicho...bo facet to moze cierpiec..a najlepsze jest pytanie: czy chcesz brac na siebie odpowiedzialnosc za rozpad rodziny??...o ja pie..le jak mozna cos takiego zarzucicl autorce...ona doprowadza do rozpadu maluzenstwa?.ona sie puszcza? ona robi wala ze swojego meza? to chyba jej kolezanka...ktorej jak mozna zauwazyc..nikt jeszcze nie nazwal ku...a ....bo przeciez ona nic zlego nie robi..po za dawaniem dupy!!!

Gość o jakaś zdradziecka menda
się odzywa (won mi...). Marta to uczciwa osoba i słusznie twierdzi, że nie można na kurestwo przymykać oka.

Gość GrubaMarta
Dziękuje. Do won mi stąd, a ja nie cierpię takich sytuacji! Uważam, że powinien wiedzieć, bo tylko wtedy będzie mógł coś z tym zrobić. Czy wybaczyć czy rzucić to już jego sprawa, ale będzie świadomy i to jest ważne.

Gość fioletkaa78
Jeżeli on jest porządnym facetem, dobrym, który na to nie zasługuje to powiedz. A jeżeli to drań, lub sam zdradzał to mu sie należy więc nie mów.

Gość nikiiki
Nawet jak jest dobrym i porzadnym facetem to nie oznacza,ze od razu trzeba mieszac sie w jego małzenswto i donosic ,ze zona go zdradza.Gruba zajmij sie naprawde swoim zyciem a jak sie nudzisz to weź sie za prace,nauke ,tym sposobem wiecej zrobisz dla społeczenstwa i dla siebie.

Gość GrubaMarta
Nikiiki - małżeństwo? ciekawe.

Gość DiiiiP
Powiem Ci Marta jedno. Jeśli ten facet wierzy swojej kobiecie i niczego się nie domyśla to wiadomość o zdradzie może być dla niego szokiem którego nie przetrzyma.. Faceci bardzo mocno na coś takiego reagują...naprawde dla niektórych w takiej chwili świat się kończy, szczególnie kiedy ufają bezgranicznie swojej żonie.A są takie k**wy bo inaczej ich nazwać nie można które potrafią tak kłamać i manipulować facetem ze nawet gdy się czegoś domyśla to potrafią doprowadzić go do takiego stanu że zwątpi w to czy ma racje czy nie i żyje w takim piekle domysłów i niepewności.. Chyba że złapie ją na rżnięciu. Nie mów mu.Sprawy potoczą się swoimi torami. Istnieje jeszcze Ktoś u góry kto wymierzy sprawiedliwość.

Gość anonimowaaaaa
POWIEDZ!

Gość tak se myslę że
Moja koleżanka w ciągu miesiąca miała z pięciu poza mężem i nie zamierzam się wychylać to ich sprawy poza tym to ona jest moją koleżanką a an tylko jest jej mężem

Gość GrubaMarta
A może ja jestem tu po to żeby właśnie mu powiedzieć i wtedy "sprawy potoczą się swoimi torami".

Gość DiiiiP
Powiedz mi Marta a jaki jest twuj stosunek do jej meża czy przypadkiem nie podkochujesz się w nim?

Gość GrubaMarta
jestesmy przyjaciółmi od dawna Fakt on mi sie podoba i kiedys nawet myslalam ze bedziemy razem ale teraz on ma zone ja sie z tym pogodzilam az tu nagle ona go tak w jajo robi przykro mi na to patrzec bo ja bym mu czegos takiego nigdy nie zrobiła :O

Gość GrubaMarta
mozliwe ze zawisc powoduje ze chce mu powiedziec o wyczynach zony tylko czy to cos da i on bedzie namie patrzył przychylnym wzrokiem ? obawiam sie ze nie :(

Gość DiiiiP
POwiedzmy że dowiaduje się od ciebie o zdradzie żony Swiat mu się zawala ,potrzebuje kogoś kto w tym najgorszym czasie pomoże mu się utrzymać na powierzchni. Jako przyjaciółka bedziesz z nim w tych trudnych chwilach wesprzesz go.........

Gość GrubaMarta
myslałam juz o tym wsparciu i bylam pewna ze mu powiem tylko po to zeby podac mu pomocna dlon tylko obawiam sie ze on sie zainteresuje mna na chwile w depresji bo nikogo innego nie bedzie pod reka a potem nie zostawi i znajdzie inna albo nie daj boze wroci do swojej ładnej zonki :(

Gość niestety powiem ci że
często w takich sprawach żona się wypiera, a TY staniesz sie wrogiem nr 1 i dla niej i dla niego :( i jeszcze ci tyłek obrobi do ludzi- moja siostra tak kogoś "uświadomiła"- teraz sie do niej nie odzywają obydwoje

Gość DiiiiP
Zależy jak zażyły jest ich związek ...i oczywiście jak mocne jest jego uczucie do niej.Kolejna sprawa czy ona zdradza z zamiarem stworzenia nowego związku czy jedynie dla przyjemności. Jeśli zalerzy jej na utrzymaniu małżeństwa to omota go tak że jej wybaczy i dalej będzie ją kochał. Możesz ją podpytać jakie ma zamiary,będzie wtedy wiadomo jak on śię zachowa...

Gość tak se myslę że
Sądzę Gruba Marto że to zwykła zazdrość z twojej strony o faceta koleżanki a że nie mialaś może wczesniej szans to czekasz aż będziesz mogła odpalić swą broń i powiedzieć mężowi koleżanki . Strasznie żenujące . Znajdź sobie lepiej swojego chłopa niech cie dobrze przeleci to od razu zmienisz nastawienie do życia .

Gość komercyjny amerykanski badziew
widze ze cie to meczy i ze ten kumpel rzeczywiscie jest dla ciebie kumplem ..... zrob tow takim razie anonimowo by nie ryzykowac jego utraty ktora jest po takim otwartym komunikacie 100% pewna :classic_cool: