Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawainnegozdania

facet-egoista?

Polecane posty

Gość ciekawainnegozdania

powiedzcie mi czy ze mna cos nie tak ,wlasnie siedze w domu pol rocznym dzieckiem maz wrocil z pracy wszedl na 5 minut i poszedl na silwonie potem do sklepu na zkupki potem do mamusi ....i wroci powiedzial kolo 16,ja jestem chora ,mam goraczke prosilam go zeby specjalnie wrocil z pracy szybciej ,bo nie chce zarazic malej a on nawet nie potrafi zrezygnowac ze silowni ???? moze jestem chora rozdrazniona ,ale czuje sie samotna wtym momencie i byc moze poddenerwowana czy mam powod zeby sie czepiać ,poza ta sytlajca on pracuje chodzi co 2 na silownie ,jezdzi na zakupy a mnie nigdzie nie zabiera ,do pracy isc nie moge, kolezanki sa na studiach ,a ja siedzie 21-latka z malym dzieckiem calymi dniami teraz do tego jestem chora ,powiedziec wam cos pierdolaca mozna dostac z takim zyciem:(

Gość skoro jesteś chora
było mu dać dzieciaka na tą siłownię i do mamusi

Gość ..LMP
to powiedz sobie dziewcze drogie , ze nie masz najgorzej: moj nie pracuje ale nie zajmuje sie tez dzieckiem, nie chodzi po zakupy i nie wynosi smieci, za moje pieniadze kupuje sobie piwo i papierosy i gry komputerowe, caly dzien gra na grach komputerowych a ja w swiatek i piatek zapi... do pracy chora czy nie... bo ktos zarabiac musi. Ale on ma ciagle depresje i wiecznie mu cos dolega... jak dziecko bylo chore i ja tez on sie wcsiekal na dziecko ze placze i to mu przeszkadza w graniu... Wiec sie pociesz ze zawsze moze byc gorzej

Gość ciekawainnegozdania
LMP wspolczuje....moj tez codziennei siedzi 2 godziny przy komputerze gra w gry jak male dziecko a ma 28 lat.... i ma dzien pelen atrkacji -spelnia sie-praca,silownia,tv,komputer,zakupy,mamusia...i wieczorem jeszcze ruchanko ale to sie urwie...

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
facet jest egoista bo mu na to pozwalasz...zadzwoń i powiedz stanowczym (lecz miłym) głosem ze ma natychmiast wracać do domu zająć się dzieckiem, bo ty jesteś chora (nie chcesz go za razić i ledwo stoisz na nogach)...jak odmówi powiedz ze nie można na niego liczyć i rozpętaj awanturę albo pizgnij słuchawką, a nie siedzisz jak grzeczna dziewczynka i czekasz czy facet raczy Ci pomóc. pozwoliłaś sobie wleźć na głowę ot co! czas zrobić awanturę z tłuczeniem talerzy, a nie udawać że nie ma problemu.

Gość ciekawainnegozdania
ja z tego siedzenia w odmu robie mu awantury co dzien po pare razy czepiam sie wszystkiego ,wiec on pewnie tez chce wyjsc bo ma mnie odysc i z kazdej mojej awantury sobie nic nie robi przeprasza,udaje ze nic sie nie stalo i obiecuje zmiane na lepsze bez skutku..bledne kolo a ja czuje ze sie wypalam ...odizolowana od ludzi .... glupieje totalnie

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
jeśli awantury nie pomagają to znaczy że przechodzisz od razu do awantur pomijając jasne wyrażenie oczekiwań co facet ma zrobić. jak przyszedł na te 5 minut to trzeba było mu od razu władować dzieciaka na ręce powiedzieć "wspaniale kochanie że jesteś bo ja lecę z nóg, ubierz go/ją i idźcie do apteki kupicie mi taki i taki lek" i zlec na łóżku. jeśli mówienie wprost co ma zrobić nie pomaga to przestać spełniać jego jakiekolwiek prośby i ułatwiać mu życie w jakikolwiek sposób.

Gość ciekawainnegozdania
to nie takie proste jak sie wydaje,,narazie bede grala obrazona zobaczymy czy sie domysli

Gość zawiodłam sie na facetach
pewnie ,że egoista....:/