Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artek25

czy ja ją wykorzystuje ?

Polecane posty

Gość Artek25

Witam Mam w zasadzie nie problem a pytanie:) Jestem po studiach .. mam kolezanke ktora obecnie studiuje, i bardzo często pomagam jej w jakichś przedmiotach. W zamian za to.. ona mnie masturbuje reką.. czasami obciąga ustami.. zazwyczaj spuszczam sie po prostu w jakis recznik ale czesto rownież w jej usta. W zasadzie można by pomyslec ze ja pomagam jej, a ona mi. Co myslicie o takim układzie ? Zaznaczam że ona nie ma nic przeciwko, choć wydaje mi sie że cos do mnie czuje.

Gość Agnieszka Kk
teraz dla odmiany obciągnij mojemu dziadkowi

Gość _nick_
nie powinienes mieć żadnych wyrzutów sumienia, to bardzo zdrowy i rozsądny układ, tylko nie szkoda tego ręcznika?

Gość krwawawampi
Jeśli obojgu Wam to odpowiada, to spoko...

Gość kompotierka
mussz uwazac, koiety sa bardziej ucuciowe i moze cos do Ciebie czuc...a wtedy ten uklad stanowczo nie jest zdrowy

Gość Artek25
dodam ze czesto tez pakuje mi w odbyt rozne przedbioty podczas masturbacj, na stosunek nie chce sie zgodzic chociaz ja bym chcial ale ona mowi ze nie jest jeszcze gotowa, wspominala cos o jakiejs tajemnicy powiedziala ze musi wyjechac cos zalatwic w jakims szpitalu co to moze byc ???

Gość ____________asia
jesli Wam obojgu to odpowiada to nie masz co sie martwic, lecz wyjade mi sie ze ta dziewczyna cos do Ciebie czuje i dlatego jest skłonna do takich rzeczy ... a wiec musisz uważac zeby jej nie zranic. najlepiej porozmawiajcie o tym ze to bez zadnych zobowiązań, no chyba ze Ty do niej również cos czujesz ...

Gość ********klera
pewnie jedzie na aborcje...

Gość oleszowka z bytka
albo ma grzybice :D

Ależ absolutnie jej nie wykorzystujesz..... Szczerze Ci życzę tego, aby ona tez była tego samego zdania i w pewnym momencie w ramach rewanżu za brak poczucia bycia wykorzystaną, nie dostała szczękościsku ;P Tak trzymaj Herosie i pamiętaj o przytrzymywaniu na siłę jej głowy. Inaczej nici z jej satysfakcji ;)