Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robikop

czesto kochacie sie z mezem? ile razy w ciągu tygodnia

Polecane posty

Gość robikop
ja codziennie

Gość Madziaaaaaaa123
staramy sie o dziecko, wiec tak normalnie to ze 3 razy w tygodniu, a w dniach plodnych prawie codziennie.

Gość Janina80
kiedy mamy ochotę - różnie

Gość mimmini
A ja, wracając do tematu, kocham się z mężem codziennie, jest super choć nie zawsze tak bywało - jak to w małżeństwie. Jesteśmy 7 lat po ślubie i mamy 2 dzieci:)

Gość miu1miu1
ja czasami ze dwa tygodnie nic, a czasami codziennie...zalezy czy jestem zał na niego i mam focha :))) hihi Ale moja Babcia miała fajne powiedzenie..."D...a się nie gniewa" i to święte słowa są :))))

a własciwie mam pytanko... w jaki sposób zachecic faceta do seksu?? moze to troche dziwne, ale chyba mam troszke wieksze potrzeby niz mój maz..

Gość a tak szczerze.....
ja przyznaje ze rzadko. bo mi sie nie chce. i staje sie to troche juz problemem. i co z tym fantem zrobic?

Gość w ciąży
lagura ja mam tak samo.. teraz jestem w ciazy i nic, zadnego seksu, a ja mam czesto taka ochotę.. a on nic...niepokoje sie jak bedize pozniej, kiedys, po porodzie

Oj z przyjemnością mogę się kochać z moim mężem 7 razy w tygodniu, ale niestety kochamy się średnio co 3 miesiące, wtedy przez 3 tygodnie codziennie:)

Gość uliaaa3
Dwa przykłady -ona i on .Są razem od 20 lat .Mają po 40 . Ale -młody wygląd -oboje,zadbani .. Ona publicznie go krytykuje że chce mu się seksić raz na tydzień ... Przykład drugi -para 24-25 lat są razem 3 lata .Seks co dzień ..po2 razy . Mieszkam obok więc wszystko słyszę ..są tak regularni że można dzięki ich miłości regulować zegarki...