Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka poranna

BOL NEREK CZY KRZYZY-POMOZCIE ROZPOZNAC!!!

Polecane posty

Gość kawka poranna

Wczoraj bol narastal jakby stopniowo, ale w ciagu 1 godziny myslalam ze umieram. Bol krzyzy byl nie do wytrzymania, mialam problem z chodzeniem, nawet jak lezalam w lozku to bolalo... Czy to mogly tez byc nerki? Przedwczoraj kilka razy bylam na zewnatrz w pidzamie i w szlafroku na kilka minut (zawolac tate na kolacje bo byl przy aucie). Sama nie wiem czy to kosci czy nerki-mozecie mi pomoc? nie chce zeby to sie powtorzylo

Gość no właśnie ślub
podnieś ręce do góry i niech w tym czasie ktoś cię stuknie z obu stron na wysokości żeber.jeśli zaboli to może być kolka nerkowa. Może też być promieniujący ból jajnika albo zakończenia nerwowe czyli korzonki .

Gość kawka poranna

tak czy siak trzeba pójśc do lekarza..zleci badania i oceni czy to nerki czy korzonki...

Gość kawka poranna
NIE nie boli(przy tym stuknieciu) , dzis bol przeszedl, jest dobrze, ale wczoraj ...:/ Ale jak dotkne miejsce kolo wystajacej kosci miednicy to tam pobolewa ( cos z 5 cm od lewej wystajacej kosci miednicy).

Gość kawka poranna
z przodu ciala oczywiscie

Gość kawka poranna
raz naq jakis czas mam takie przeboje niestety, wzielam tabletke wczoraj paracetamol i przeszlo, poszlam spac, wzielam goracy termofor, przylozylam i dzis jest w miare ok, odczuwam tylko krzyze

Gość no właśnie ślub
jajniczek, a który to dzień cyklu?

samemu nie należy sie leczyć....następstwa zapalenia nerek są groźne i pełne powikłań...czemu nie pójdziesz do lekarza?

Gość kawka poranna
jestem w trakcie okresu:) 3 dzien cyklu. a co do lekarza...mialam juz tak kilka razy, zawsze przechodzil ten bol, to dlatego bylam pewna ze dzisbedzie juz lepiej:)